Çekilmem için ellerinden geleni yapıyorlardı, Mor ve Ötesi'nin sadece "Bir Derdim Var" şarkısıyla bilenler. 😎En iddialı şarkını kaybettin artık elenmen yakındır![]()
Çekilmem için ellerinden geleni yapıyorlardı, Mor ve Ötesi'nin sadece "Bir Derdim Var" şarkısıyla bilenler. 😎En iddialı şarkını kaybettin artık elenmen yakındır![]()
Yoo Cambaz var o da şahane sonrası kötüÇekilmem için ellerinden geleni yapıyorlardı, Mor ve Ötesi'nin sadece "Bir Derdim Var" şarkısıyla bilenler. 😎
İşte bilmediğin için sana kötü geliyor. Ön yargılarını kırmalısın.Yoo Cambaz var o da şahane sonrası kötü![]()
Nesi varmış İrem'in mis gibi şarkıları var sen ne anlarsınİşte bilmediğin için sana kötü geliyor. Ön yargılarını kırmalısın.
Hem dedim ya; İrem Derici ile final oynamaktansa, elenirim daha iyi. Öyle işte. Hatırlatıp durma İrem Derici'yi seçtiğini.![]()
Teşekkür ederim sevindireceğim seni bu seferForuma geliş zamanlaması mükemmel gerçekten...
Koray Avcı, Linet gibi hiçbir özelliği olmadan şarkı söyleyenlerden. Özellik derken ne şarkı yazar, ne besteler, ne de düzenleme yapar. İşte böyle milletin şarkılarını alıp alıp okumakla ne yazık ki olmuyor. Sesi çok kötü değil ama üst düzey bir sesi de yok. Sevmiyor olmamın böyle de bir açıklaması var yani.Nesi varmış İrem'in mis gibi şarkıları var sen ne anlarsın![]()
Koray Avcı kendi yazıyor besteliyor amaKoray Avcı, Linet gibi hiçbir özelliği olmadan şarkı söyleyenlerden. Özellik derken ne şarkı yazar, ne besteler, ne de düzenleme yapar. İşte böyle milletin şarkılarını alıp alıp okumakla ne yazık ki olmuyor. Sesi çok kötü değil ama üst düzey bir sesi de yok. Sevmiyor olmamın böyle de bir açıklaması var yani.
En çok anlaştığımız Sıla, bak o işte harika. Şarkı sözü yazar, besteler ve hatta kimi zaman Efe Bahadır'la düzenlemesini de yapar. Benim kastım bu işte. Benim ilgimi sadece ses değil, aynı zamanda böyle şeyler de çekiyor. Şarkıyı söyle geçle olmuyor. En azından bana göre böyle.![]()
Arada yazıyordur ama genel olarak şarkı coverlıyor. Mesele bu özelliğini genele yayabilmek.Koray Avcı kendi yazıyor besteliyor ama![]()