Aaa tşşkler cnmEmeklerine sağlık kraliçem.@Çiğdem-
Aaa tşşkler cnmEmeklerine sağlık kraliçem.@Çiğdem-
Aanlık puan durumlarına aldanmamak lazım cnm
Hee, benim yanımda iç çekme bir daha öyle şeylereeski üyeler kayıp üyeler![]()
![]()
Gerçi anlamak işine gelmez
![]()
![]()
![]()
Sen gitmeden gelir belki Eylül sonunaHee, benim yanımda iç çekme bir daha öyle şeylere![]()
Dalga mı geçiyorsun, daha hangi doğum gününde burada olduğu görülmüş bugüne kadarSen gitmeden gelir belki Eylül sonuna![]()
![]()
![]()
Hhaha normalde gelmesi mümkün değil ama bu sefer erken gittiya hemde habersiz belki erken gelir maksat senle bir karşılaşsa duygusal bir karşılaşma olurduDalga mı geçiyorsun, daha hangi doğum gününde burada olduğu görülmüş bugüne kadarUmarım sürpriz falan yapıp gelmez
![]()
Tabii canım, ne duygusal olurdu hem deHhaha normalde gelmesi mümkün değil ama bu sefer erken gittiya hemde habersiz belki erken gelir maksat senle bir karşılaşsa duygusal bir karşılaşma olurdu![]()
![]()
![]()
Senle ilgili bir mesajı vardı ama kim bilir hangi konuda gitmenle alakalıTabii canım, ne duygusal olurdu hem deSarılıp ağlaşacak halimiz yok, o bana lanet okurdu, ben ona bela okurdum, öyle didişip giderdik
Kim bilir ne zaman denk geliriz daha kendisiyleBelki hiçbir zaman
![]()
Hayırlı bir şey demediği kesinSenle ilgili bir mesajı vardı ama kim bilir hangi konuda gitmenle alakalı![]()
Buğra'yı nasıl yeni öğrenirsin 😱 @xBUGRAxkız neyse ilk haftayı geride bıraktıkbir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarak
![]()
artık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim
![]()
Dediğin gibi puanlasam Sertab Erener'e 1 verirdim ahahahahaha.Hayır. Hain.
Gömmeye devam ediyor.@GunesinOglu nun sunduğu ilk 3 sezon benim sunduğum son 3 sezondan haliyle daha iddialıydı o şarkıcılar tekrar boşa çıkınca bir de aynı sezona biriktirdiler haliyle çok zor bir sezon çıktı ortaya
Ariana yabancıda olsa finalisti@MayısKralı @sokak sanati
tabi diğerlerine göre biraz hafif görünen @Arslan Bey @xBUGRAx elenmedikçe daha böyle çok şampiyon adayı elenir yığılmışlar 1 sezona![]()
Tatilde olduğum için yarışmaya pek bakamadım, @Arslan Bey @ozmoturk @dreamy tebrikler. @MayısKralı sana da geçmiş olsun Ariana ilk hafta elenmeyi hak etmiyordu.
Bu arada yarışmadan çekilip çekilmemeye ilişkin kararımı ikinci hafta sonucuna göre vereceğim. Oylama çok adaletsiz bir şekilde işliyor ve bunu 8 sezondur yaşıyorum. Haftaya geleceğim şarkı çok kötü puanlar alırsa ve yeniden eleme potasında kalırsam radikal kararlar alacağım.
Ben de valla beklediğimden iyi gittim.@xBUGRAx Oldukça iyi hafta geçirdi bence şarkısı biraz eski olmasına rağmen vlla senle @MasacRE- i şaşırtmaya devam edecek bence![]()
![]()
@Bully @mrt-06 @sokak sanati
En iddialı şarkını kaybettin artık elenmen yakındırDetaylı inceleme fırsatım oldu. Çok yüksek oy da gelmiş, çok düşük oy da. Sonuç olarak iyi bir başlangıç yapmış oldum.
@Çiğdem- foruma girince şok olacak bildirim karşısında. İfade kullana kullana gittim.![]()