Benim mesela Cengiz babaya kötü oy kullanmaya elim varmaz.Şarkılarını severim ama forumda pek uzun ömürlü olmazdı
Bu arada Ahmet Kaya, Türkiye'nin yumuşak karınlarından. Yarışma programlarına bir bak. Ahmet Kaya'yı arkasına alan final yapıyor.
Benim mesela Cengiz babaya kötü oy kullanmaya elim varmaz.Şarkılarını severim ama forumda pek uzun ömürlü olmazdı
Kankam kankandır adam olMelunun kankaları tek tek elenseydi güzel olurdu
Gelmiş yine manyak @batuhankaralar @Bully @MasacRE-Aaa @batuhankaralar forumu mu bırakmış yeni farkettim
O da değişik bir troll çeşidi
Aaa boş ver cnm bilmemek daha iyi MS yönetimi oylarından şikayetçi olmamaları lazım zaten bence heyet olarak iyi hafta çıkardık @sokak sanatikız neyse ilk haftayı geride bıraktık bir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarak artık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim
Belki normal bir durumda hak verirdim ama hem oy vermiyor @batuhankaralarO da değişik bir troll çeşidi
Maalesef diğer hafta yolcu
@xBUGRAx Oldukça iyi hafta geçirdi bence şarkısı biraz eski olmasına rağmen vlla senle @MasacRE- i şaşırtmaya devam edecek bence @Bully @mrt-06 @sokak sanati
O sezon normal sezondu ve yarışmanın sonlarıydı, bu sezon sıfırdan başlandı ve zorluk seviyesi All-Star'la aynıBelki normal bir durumda hak verirdim ama hem oy vermiyor @batuhankaralar
Yine -15 e göre iyi sonuç bence tabi Tolstoyevskinin başarısından sonra şey ama o sezonla bu sezon bir değil
Valla çok yorgunum şu an anlayamadım pekAhh ahh neye iç çektiğimi anlamışsındır
Ahmet Kaya ile favorisin kesinlikle @Yiğitt in tabi forumda sevdirmek adına katkısı çok büyük 90lar etkinliğinde de çok iyi gitmişti iyi bir listeyle şansın varHaftaya yine çok güzel bir Ahmet Kaya şarkısı ile geliyoruz hazır olun
@GunesinOglu nun sunduğu ilk 3 sezon benim sunduğum son 3 sezondan haliyle daha iddialıydı o şarkıcılar tekrar boşa çıkınca bir de aynı sezona biriktirdiler haliyle çok zor bir sezon çıktı ortayaO sezon normal sezondu ve yarışmanın sonlarıydı, bu sezon sıfırdan başlandı ve zorluk seviyesi All-Star'la aynı
eski üyeler kayıp üyeler Gerçi anlamak işine gelmezValla çok yorgunum şu an anlayamadım pek