eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 1.Hafta Sonuçları 21:00'da

Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorum :A Ama @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını :Z
@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum? :bhr: :Z

@Bully oyları
Mor ve Ötesi 18
Sertab Erener 17
Yalın 16
Kenan Doğulu 15
Gökhan Türkmen 14
Gülşen 13
Ahmet Kaya 12
Zülfü Livaneli 11
Gülben Ergen 10
Nazan Öncel 9
İrem Derici 8
Sezen Aksu 7
Sia 6
Hande Yener 5
Demet Akalın 4
Selda Bağcan 3
Ariana Grande 2
Oğuzhan Koç 1
Buldum bile :A @Bully Teşekkürler tekrardan :bhr:

@Maskeli Fedai ve @Yiğitt fena tosladılar :A

@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum? :bhr: :Z
Ayy sen de herkese mavi boncuk dağıtıyorsun :A Sana kalsa forumun hepsi senin aşkın :A

Mor ve Ötesi'nin "Bir Derdim Var" şarkısıyla çok iyi bir giriş yaptık. Gerçekten finallik şarkıymış. Çok bilindik bir şarkıydı ve forum tarafından sevilen bir şarkıymış. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. :)

Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorum :A Ama @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını :Z

Bak bir sürü öneri geldi bile :A Yalnız bunları yapabilmem için süper modla arayı iyi tutmam lazım yani hıncımı Yiğit'den değil direk senden çıkaracağım :A

Hain, nankör.. Buralara benim sayemde geldin be...

Rica ederim Özgür'üm, güzel şarkıydı :A Final puanı az farkla kaçmış, iyi başlamışsın :Z Devamı da gelecektir bu başarının, yolun uzun yarışmada :A

Ara bozucu çirkefler..
Aynen kaçtı final puanı :A Haftaya çok güzel bir şarkıyla gelecem :Z Hatta sahnesi de Poyraz Karayel’den olacak :A Ay gidiyor ile yarışmayı düşünüyorum haftaya :Z

Biz onlara gerekli cevabı verdik...