@Çiğdem-'in manipülelerine karşı elenmedik3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ss
Ne Sezen ne Demet ne Yalın.Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil.
@kerem
Ekli dosyayı görüntüle 60959
@xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk @sokak sanati @vadikızı @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @Billy Kane @mrt-06
bu ne güzel sarılış yaa
İnanmıyorumDoğruSana acımadan düşük verdi
![]()
Her seferinde böcek gibi eziyorum seni yenilmelere doymuyorsun
İkizleri kucağına alır gibi kaldırmış kadını.![]()
Demek jürilik içi geçmiş insanların işi ha. Jürileri karşına aldın bunun bedelini ödeyeceksinVaktim olsaydı seçimim belliydi
Yoksa benim olayım yarışmak tabii, jürilik içi geçmiş insanların işi![]()
Şaka mı 😱 @Bully
Yürü be, biraz da biz ortalık karıştıralım.
kız maşllah müzik dünyasının @serhatt ı gibisin her gün başkasıyla kucak kcağaNe Sezen ne Demet ne Yalın.Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil.
@kerem
@xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk @sokak sanati @vadikızı @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @Billy Kane @mrt-06
@Bully Kaan’ım yapmazYürü be, biraz da biz ortalık karıştıralım.@Bully ve @ozgur2113 kavgası güzel olur, ikisi de benim peşimde zaten. Belalılarımı birbirine düşürürüm.
![]()
Kırdın..Her seferinde böcek gibi eziyorum seni yenilmelere doymuyorsun![]()
3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ss
Şaka mı 😱 @Bully
Özgür'üm sizin gibi kıskanç ve fitneci insanların oyununa gelmeyecek kadar akıllıdır.. En kısa sürede oyumu bulup teşekkür edecektir banaDoğruSana acımadan düşük verdi
![]()
Haftaya tam puanın garanti aşkım. Sende olmasan.Ne Sezen ne Demet ne Yalın.Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil.
@kerem
Beni kimin kucağında gördün be uğursuz iftiracıkız maşllah müzik dünyasının @serhatt ı gibisin her gün başkasıyla kucak kcağa![]()
Nasıl da biliyor beni kardeşim
Sahne mükemmel ama senden asla Firdevs Hanım olamaz