Gülben'in yarışmada bağı olmadığı bir insan var mı yaYeni başlangıçlara...![]()
Gülben'in yarışmada bağı olmadığı bir insan var mı yaYeni başlangıçlara...![]()
Gün gelecek yanıma öyle birini alacağım ki beni kıskancından duvar kağıtlarını yiyeceksinOlası değil![]()
AhahaBak hele yılların trollünün ettiği lafa bak mantıksız olan kim acaba![]()
Doğru söylüyor Yalın'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok, yapıştın adama kene gibi bırak yakasını artık![]()
Nihayet mantıki konuştunYıllar sonra
![]()
İşte o yüzden anlaşamadıkSen benim gelinim değilsin nasıl anlaşıcaz
kız neyse ilk haftayı geride bıraktık
İşte o yüzden anlaşamadık@mrt-06 zaten bana hiç replik yazmadı Sedef’in uğursuzluğunu yaşadım programda da 2 bölüm tek dayanabildim
![]()
Haftaya seveceğin bir şarkı varkız neyse ilk haftayı geride bıraktıkbir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarak
![]()
artık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim
![]()
@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girBatuş'un trollüklerine alıştık artıkAma daha sonuçlar bitmeden forumu bırakıyorum diye mesaj yazarsa @Çiğdem- de onu bir güzel diskalifiye eder. O zaman katılmasaydın, çocuk oyuncağı değil bu işler
Bakalım dönecek mi![]()
Çıkacağız tabii, bugüne kadar hep sahip çıktık birbirimizeDevam edelim böyle işte sahip çık bana![]()
Ben de senin hatıran Yalın’a
![]()
Nasılda kucaklarmış beni.Yeni başlangıçlara...![]()
Beni çoktan kaybettin canım. Kip by.Şarkına göre yükselir çokta şey etme.![]()
Öyle birini al da ben yemeye razıyımGün gelecek yanıma öyle birini alacağım ki beni kıskancından duvar kağıtlarını yiyeceksin![]()
Son 2 - 3 oy kala girebildim forumaÇıkacağız tabii, bugüne kadar hep sahip çıktık birbirimizeBu arada puanıma teşekkür etmiş miydin sen Özgür'üm
![]()
Vaktim olsaydı seçimim belliydi@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girİçin gidiyordur şimdi senin yarışmayı uzaktan izlemekle yetiniyorsun diye
![]()
@Bully keşke gelse yarışmaya@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girİçin gidiyordur şimdi senin yarışmayı uzaktan izlemekle yetiniyorsun diye
![]()
3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ssSon 2 - 3 oy kala girebildim foruma
Ama kesin harika puan vermişsindir teşekkür ederim![]()