HemşehriyizAhmet Kaya hatrı olmasaydı şu Özgür'e 1 puanı basardım![]()
Gül gibi geçinelim ben cidden Yalın severim
HemşehriyizAhmet Kaya hatrı olmasaydı şu Özgür'e 1 puanı basardım![]()
@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?![]()
![]()
Sonuna kadar sizinleyim yoldaşlarBak bir sürü öneri geldi bileYalnız bunları yapabilmem için süper modla arayı iyi tutmam lazım yani hıncımı Yiğit'den değil direk senden çıkaracağım
![]()
Sana ayriyeten cevap vereyim. Ahmet Kaya'yı kişilik olarak sevmediğim için gitti puanım. Sana özgü değil yani. Kusura bakma.
Biz kendimiz çekildik yarışmadan
Balkon başına çöker inşallah![]()
Tahmin ettim zaten, bana özgü olmadığını biliyorum.Sana ayriyeten cevap vereyim. Ahmet Kaya'yı kişilik olarak sevmediğim için gitti puanım. Sana özgü değil yani. Kusura bakma.![]()
İşte şimdi Firdevs Yöreoğlu oldunHer ne kadar foruma uzaktan katılıyor olsada sende bu forumun bir parçasısın. Ve forumun direği yani ben o balkonda çökersek altında ezilecek ilk kişi sen olursun. ahdgdajla
Ben gidiciyim zaten ne haliniz varsa görünBak bir sürü öneri geldi bileYalnız bunları yapabilmem için süper modla arayı iyi tutmam lazım yani hıncımı Yiğit'den değil direk senden çıkaracağım
![]()
Keşke Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur'la falan girseydin, bütün oylarımı feda ederdim. Orhan'dan emin değilim, kişilik olarak bozdu. Cengiz Kurtoğlu da var, adamın dibi.Tahmin ettim zaten, bana özgü olmadığını biliyorum.Takılıyorum.
![]()
İşte şimdi Firdevs Yöreoğlu oldunHarika uyarladın
![]()
Mor ve Ötesi'ne o kadar iyi puan verdik teşekkür alamadıkKeşke Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur'la falan girseydin, bütün oylarımı feda ederdim. Orhan'dan emin değilim, kişilik olarak bozdu. Cengiz Kurtoğlu da var, adamın dibi.![]()
Şarkılarını severim ama forumda pek uzun ömürlü olmazdıKeşke Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur'la falan girseydin, bütün oylarımı feda ederdim. Orhan'dan emin değilim, kişilik olarak bozdu. Cengiz Kurtoğlu da var, adamın dibi.![]()
Yüz verdik hemen şımardınHazreti falan ekle bundan sonra bana seslenirken![]()
O yine nereye gitti![]()
![]()
@batuhankaralar
Yarın 2.hafta konusuna kadar foruma dönmezse @MayısKralı yarışmaya döner![]()
![]()
@sokak sanati @Bully
Teşekkürler. Herkese genel teşekkür de ettim ama sanırım kayboldu. Özel teşekkür edemedim. 1000 mesaj olmuş, nasıl edeyim. Kimin ne verdiğini de haliyle bulamadım.Mor ve Ötesi'ne o kadar iyi puan verdik teşekkür alamadık![]()
Sen de katılırsın bizeÖyle birini al da ben yemeye razıyım![]()
Yüz verdik hemen şımardınAptallık etme
![]()
Muhteşem bir seçimAynen kaçtı final puanıHaftaya çok güzel bir şarkıyla gelecem
Hatta sahnesi de Poyraz Karayel’den olacak
Ay gidiyor ile yarışmayı düşünüyorum haftaya
Biz onlara gerekli cevabı verdik...
BakarızSen de katılırsın bizeHep 3lü takılırız
![]()