- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Teşekkürümü ettim bileÖzgür'üm sizin gibi kıskanç ve fitneci insanların oyununa gelmeyecek kadar akıllıdır.. En kısa sürede oyumu bulup teşekkür edecektir bana![]()
Melun uyuyan devi uyandırdıTroller kırılmaz![]()
Kıskanıyorlar biziNasıl da biliyor beni kardeşimÇatlasınlar, avuçlarını yalasınlar, bizi birbirimize kırdıramazlar
![]()
Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorumDemek jürilik içi geçmiş insanların işi ha. Jürileri karşına aldın bunun bedelini ödeyeceksin![]()
@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorumAma @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını
![]()
Buldum bile@Bully oyları
Mor ve Ötesi 18
Sertab Erener 17
Yalın 16
Kenan Doğulu 15
Gökhan Türkmen 14
Gülşen 13
Ahmet Kaya 12
Zülfü Livaneli 11
Gülben Ergen 10
Nazan Öncel 9
İrem Derici 8
Sezen Aksu 7
Sia 6
Hande Yener 5
Demet Akalın 4
Selda Bağcan 3
Ariana Grande 2
Oğuzhan Koç 1
@Yiğitt @Maskeli Fedai Özgür'üm size diyor sizeTeşekkürümü ettim bileAramızı bozanın yeri yok yarışmada
![]()
Üste etiketledim hepinizi ama gitmedi etiketler
Gördük o yarışmayı ama bir işe yaramıyorsun
Hemen de bas olmamışı![]()
Ayy sen de herkese mavi boncuk dağıtıyorsun@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?![]()
![]()
Biz kendimiz çekildik yarışmadanBen en iyim. En mükemmel. Bi işe yaramasakta orada da zirvedeyiz seni hemen def ettik kudurrrrrr
Balkon konuşması 4'de olacak tam darbe saatlerinde![]()
Rica ederim Özgür'üm, güzel şarkıydı
Ahmet Kaya hatrı olmasaydı şu Özgür'e 1 puanı basardımRica ederim Özgür'üm, güzel şarkıydıFinal puanı az farkla kaçmış, iyi başlamışsın
Devamı da gelecektir bu başarının, yolun uzun yarışmada
Ara bozucu çirkefler..
Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorumAma @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını
![]()
Bak bir sürü öneri geldi bile@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?![]()
![]()
Hain, nankör.. Buralara benim sayemde geldin be...@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?![]()
![]()
Aynen kaçtı final puanıRica ederim Özgür'üm, güzel şarkıydıFinal puanı az farkla kaçmış, iyi başlamışsın
Devamı da gelecektir bu başarının, yolun uzun yarışmada
Ara bozucu çirkefler..