19 yaşım da ergenlikOha resmen @denizz19 'a "sen 16 yaşında küçük bir ergensin!" demiş. Kan çıkar burada kan.
19 yaşım da ergenlikOha resmen @denizz19 'a "sen 16 yaşında küçük bir ergensin!" demiş. Kan çıkar burada kan.
Yalan mı gerçek miGüzell, beğendim. İddiali duruyor.
İlk hafta iddialı gitmek iyidir. Daha da iddialı olanı da var. Kafamda ilk bunu belirlemiştim. Müzik grubunun en bilinen ve kafada ilk canlanan eseri diye ilk tercihim olarak belirledim.Muhteşem şarkı. Ama ilk hafta için fazla iddialı duruyor bence, emin misin bilemedim?
Tam puan belli oldu.En sevdiğim şarkıyla başlıyorum, herkese bol şans.
link çıkar umarım laptopsuz puanlamak falan zor olacak ama halledices
Aaa bunu görmemiştim. En sevdiğim şarkıları. İlk ikiyi zorlayacağı çok kesin.Mor ve Ötesi'nin en bilindik ve en sevilen şarkılarından biri geliyor; "Bir Derdim Var"
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
İlk hafta için fena değil, ideal.Yalan mı gerçek mi
Ben olsaydım ortalara ve sonlara doğru kullanırdım. Yinede ilk hafta harcamasaydın keşke. Ama yüksek bir puan elde edeceğin kesin.İlk hafta iddialı gitmek iyidir. Daha da iddialı olanı da var. Kafamda ilk bunu belirlemiştim. Müzik grubunun en bilinen ve kafada ilk canlanan eseri diye ilk tercihim olarak belirledim.
Hem pop daha çok tutuluyor forumda ve bu şarkı rock. Haliyle iddialı girmek iyi oldu.
Senin şarkı neydi herkese bakamadım malum sık giremiyorumİlk hafta için fena değil, ideal.
Sen benim şarkım hakkında düşüncelerini alayım.
Senin şarkı neydi herkese bakamadım malum sık giremiyorum
Evet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Her yazın hiti Kumsalda ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Çiğdem-
Sertab'ın iddialı şarkısı çok. Hiç kullanmayacaktım da son anda bunu ilk hafta kullanayım dedim.Güzel şarkı ama erken harcamışsın gibi
İlk beşinde olacaktır inşallah.Yalınayaktan iyi.
@dizi kolik bu şarkıyı sana armağan ediyorum, ilk hafta özel olarak puanını bekliyoruz.
İlk beşinde olacaktır inşallah.
@dizi kolik bu şarkıyı sana armağan ediyorum, ilk hafta özel olarak puanını bekliyoruz.
Jüri misin, yarışmıyor musun sen? 😱İlk 5 yok bizde istediğim herkese tam puan verebilir yada hepinize 1 verebilirim
Jüri misin, yarışmıyor musun sen? 😱
Demek benden korkup yarışmıyorsun, olsun tam puanlarına şefliğini gösterirsin artık.Milli Şefim ben yarışmacı yada jüri değilim
Milli Şef özel yetkilerini kullanacağım