eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Gülben Ergen - Sandık Lekesi
Söz - Müzik: Sezen Aksu
(2002 - Universal Müzik)

Nişanlısı Erol Evcil'in hapse girmesiyle düğünü iptal olan Gülben Ergen, o zamanın en çok izlenen programlarından 'Yasemin'in Penceresi'ne konuk olur. Programda stüdyoya sandık içinde Gülben Ergen'in hazır olan ve giyemediği gelinliği getirilir. Gülben Ergen gözyaşlarına boğulur. Televizyonda programı izleyen Sezen Aksu çok etkilenir ve 'Sandık Lekesi' şarkısını Gülben için yazar..

Ekli dosyayı görüntüle 60867
(Programdan bir kare)

"Benim de saçımda beyazlarım var artık, çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.. :A @Çiğdem- "
Tabi sadece Gülben için değil sözler. :A

Gülben Ergen 3. albümü 'Sade ve Sadece' ile 400 bin satış rakamına ulaşarak müzik kariyerinde yeni bir dönem başlatır. Albümün 3. klibi Sandık Lekesi'ne çekildi. İşte o klip:

Recap: 01.00 - 02.00

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @Çiğdem- @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Senin de görmeni istiyorum @yatutarsa :bhr:
İlk hafta için ideal, temposu yavaş olsa da. :D

@dreamy @Maskeli Fedai sahip çıkın birbirinize :A Yalın-Gülşen ittifakı bekliyorum ona göre :A

Çiğdem de kıskansın :A
@Maskeli Fedai e @xBUGRAx çoktan kancayı attı :A :A :A
gulben-ergen-yalin-muzikonair-830x470-jpg.60880

Kanalımın en çok izlenen şarkısı 100 e adım adım :Z:Z:Z

Sertabın en iyi 3 şarkısından biridir ben yarışıyor olsam son haftalara saklardım
:A :A :A @sokak sanati

Bu muhteşem şarkı ve klibe gönül rahatlığıyla yüksek vereceğimi söyleyebilirim :A Çocukken az dinlemedik ve izlemedik :A

Sertab Erener en çok sevdiğim şarkıcılar arasında yer alır. Bu şarkıyı da duyduğumda o kadar eskiye gittim ki, yaşlandık mı büyüdük mü anlayamadım. :T: Şarkı seçimin harika ve fazlasıyla iddialı. :mouth:

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy