Hhaha anlamış oda hemen kozunu atmış tamam Burak beyde kalsın
Hhaha anlamış oda hemen kozunu atmış tamam Burak beyde kalsın
Çok daha fazla izlenme hak ediyor çok güzel bir şarkı gerek müziğiyle sözleriyleEvet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Cansel Elçin'in konuk olduğu Bir Damla Gözlerimde ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
(0:00 - 1:17)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Bari uyumadan önce dinle, gerçekten iyi şarkı. Tam gece dinlemelik. Srn bilirsin tabii.![]()
İyi geceler canım. Gerçi sizin orada gece mi, nasıl, koordinat söyle ahahahaha. Neyse.Bari uyumadan önce dinle, gerçekten iyi şarkı. Tam gece dinlemelik. Srn bilirsin tabii.![]()
Kaliteli bir şarkı, fena değil.Evet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Cansel Elçin'in konuk olduğu Bir Damla Gözlerimde ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
(0:00 - 1:17)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Herkesi kendin gibi ak sakallı dede mi sandın millet gençOha resmen @denizz19 'a "sen 16 yaşında küçük bir ergensin!" demiş. Kan çıkar burada kan.
Benim şarkıma da yorum yapar mısın, klibi yok sayarak tabbi.Çok daha fazla izlenme hak ediyor çok güzel bir şarkı gerek müziğiyle sözleriyle![]()
Resim gözükmedi canım. O yüzden anlamadım.İyi geceler canım. Gerçi sizin orada gece mi,nasıl, koordinat söyle ahahahaha. Neyse.
![]()
Bencede. O yüzden ilk hafta kullandım işte.Çok daha fazla izlenme hak ediyor çok güzel bir şarkı gerek müziğiyle sözleriyle![]()
Gün gelecek beni çok özleyeceksiniz. Maskeli Fedai nerde diye kendi kendinize söyleneceksiniz..Hhaha anlamış oda hemen kozunu atmış tamam Burak beyde kalsınAaa ben ne güzel unutmuştum o ismi niye hatırlattınız
![]()
![]()
![]()
Melun hemen kalp de atmışResmen satıldım...
Melun bir ecünnünün oyununa gelmemeli![]()
Kaan ve Burak kardeşler yola devam o haldeHhaha anlamış oda hemen kozunu atmış tamam Burak beyde kalsınAaa ben ne güzel unutmuştum o ismi niye hatırlattınız
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim. Gönlünden geçtiği gibi davran diyeceğim de üst sıralarda fena olmazdı tabii. Güzel bir puan alacağım senden, hissediyorum.Kaliteli bir şarkı, fena değil.Ama listemde nerelerde olur bir şey diyemem, All-Star gibi sezon, herkes çok iddialı
![]()
Gizemim çözülemezKaan ve Burak kardeşler yola devam o haldeMelunun gizemini çözüyoruz yavaştan, yakında Burki demeye de başlarız
![]()
Noel anne gibi oylayacağı için sana bir zararı olmaz merak etmeNeyse puanlamada çok üzülmem, sindirmeye başladım şimdiden.@Bully
Şarkı pek benlik olmasada melodisini beğendim. Neden Zülfü?İlk haftaki şarkımız bir efsane eserle ile geliyoruz....
EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ....
Çok zamandır çektim kahrı zindanı
Bize mesken oldu Sinop'un hanı
Firar etmeyilen buldum amanı
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz....
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Gizemli havalarından rahatsızımGizemim çözülemezDaha çok beklersiniz
Burki mi![]()
Muhteşem şarkı. Ama ilk hafta için fazla iddialı duruyor bence, emin misin bilemedim?Mor ve Ötesi'nin en bilindik ve en sevilen şarkılarından biri geliyor; "Bir Derdim Var"
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Buldu tabii ecünnüyü, düşük verecek.Noel anne gibi oylayacağı için sana bir zararı olmaz merak etmeAnca böyle gıcık edebilir
![]()
Güzell, beğendim. İddiali duruyor.Evimde olsaydım iyice düşünüp karar verirdim tabi ama ilk hafta şarkımız Gir Kanıma olacak.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @Çiğdem- @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-