@Çiğdem-Evet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Cansel Elçin'in konuk olduğu Bir Damla Gözlerimde ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
(0:00 - 1:17)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Gitmezsen adam değilsin![]()
Tamam Söz.Sen benimkine yapmadın. İlk ben yapayım sonra senden bekliyorum.![]()
Dinlemedim, zaten hiçbir yarışmacıya önbilgi vermedim -İrem Derici hariç-.@DarkLegenD bir yorum yapsaydın bari.![]()
Senide etiketlemiştim, bi baksaydın keşke.
Dinlenese, gece gece sana çok iyi geleceğinden eminim.Dinlemedim, zaten hiçbir yarışmacıya önbilgi vermedim -İrem Derici hariç-.
İlk hafta için ideal bence. Zamanında dinlemişliğim var güzel şarkı. Sözleri de etkileyici.Evet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Cansel Elçin'in konuk olduğu Bir Damla Gözlerimde ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
(0:00 - 1:17)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Melun hemen kalp de atmış
Seninkini bulamadım.İlk hafta için ideal bence. Zamanında dinlemişliğim var güzel şarkı. Sözleri de etkileyici.![]()
Yok yarın dinlerim. Kaldıkça kalıyorum, yatmam lazım.Dinlenese, gece gece sana çok iyi geleceğinden eminim.![]()
Bari uyumadan önce dinle, gerçekten iyi şarkı. Tam gece dinlemelik. Srn bilirsin tabii.Yok yarın dinlerim. Kaldıkça kalıyorum, yatmam lazım.
Bu hafta bir İbrahim Tatlıses coverı olan ve klibiyle olay yaratan bir Sarışın'la geliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Çiğdem-
Al burdaSeninkini bulamadım.Alıntılasana.
![]()
İlk hafta için iddialı bir seçim olmuş. Özellikle klip gerçekten iddialı. Şarkı zaten efsane.Al burda![]()
Oğuzhan Koç ile bu hafta "Gitsem Diyoruz".
Recap: 01.10-01.50
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz16 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Çiğdem-
denizz16 değil @denizz19 ben etiket yapayımda görsün şarkını![]()