Her ne kadar acı olsada büyüğümüzü şarkılarla anlıyoruz artık. Gerçekten büyüdük. Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, gitmeni hiç istemiyorum. Keşke biraz daha kalsan sende.Sertab Erener en çok sevdiğim şarkıcılar arasında yer alır. Bu şarkıyı da duyduğumda o kadar eskiye gittim ki, yaşlandık mı büyüdük mü anlayamadım. Şarkı seçimin harika ve fazlasıyla iddialı.
Elenirdin o zaman.
Bana göre ilk hafta kesinlikle erken ama hepten liste dışı bırakıcaktın kullanmamış olmazsın en azından Zaten alıcağı sonucu görünce erken bile diyeceksin büyük ihtimalle ama iyi başlamakta önemli tabiYani efsane bir şarkıdır, stratejini de doğru yapıyorsan sıkıntı yok
Evet iddialı olmuş biraz, öncekinden daha iyi. İlk defa yarışmana bağlıyorum. [/QUOTE]@dreamy ikinci yorumunu bekliyorum.
@Harunnn60 Bir Damla'yı tutturdu onu kullan diye. Ama gönlümde bu vardı tabii. Sertab'ın çok iddialı şarkıları var bu ilk hafta için ideal bence. @BullyBana göre ilk hafta kesinlikle erken ama hepten liste dışı bırakıcaktın kullanmamış olmazsın en azından Zaten alıcağı sonucu görünce erken bile diyeceksin büyük ihtimalle ama iyi başlamakta önemli tabi
Nakaratını beğendim, ilk hafta için ideal bence.Oğuzhan Koç ile bu hafta "Gitsem Diyoruz".
Recap: 01.10-01.50
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz16 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Çiğdem-
Beğenmene sevindim, iyi bir puan gelir yani. [/QUOTE]Evet iddialı olmuş biraz, öncekinden daha iyi. İlk defa yarışmana
Güzel puan gelir de ne kadar güzel gelir. Onu oylarımda gorursün. [/QUOTE]Beğenmene sevindim, iyi bir puan gelir yani.
Gripin'e yaptığım hayırları unutma, nankör.Beğenmene sevindim, iyi bir puan gelir yani.
Güzel puan gelir de ne kadar güzel gelir. Onu oylarımda gorursün.
Hepsi senin yüzünden.Güzel puan gelir de ne kadar güzel gelir. Onu oylarımda gorursün.
Forumun beyni gitti @kerem
Sertab'ı severim zaten. Hem o Halef'ti.Gripin'e yaptığım hayırları unutma, nankör.
Hafızan çok güçlü gerçekten. İlk nickimi hatırlayan 5 kişi ya vardır ya yoktur. Sana güveniyorum ama, güvenimi boşa çıkarma.Sertab'ı severim zaten. Hem o Halef'ti.
İyi geceler canım, sana da cicili bicili rüyalar
Hafızam kuvvetli değildir, herşeyi unuturum. Ama abartma en az 10 kişi biliyordur eski nickini.Hafızan çok güçlü gerçekten. İlk nickimi hatırlayan 5 kişi ya vardır ya yoktur. Sana güveniyorum ama, güvenimi boşa çıkarma.
Evet canlar, haftaya bomba gibi başlıyorum. Her yazın hiti Kumsalda ile açılışı yaptım. Hepinizin yorumları benim için çok önemli, o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Çiğdem-
Harun çok seviyorsa listeye kesin ekle derdi, ufak at Rachel.@Harunnn60 'un en sevdiği şarkı bende severim.
Harun çok seviyorsa listeye kesin ekle derdi, ufak at Rachel.
Profil fotonu yeterince eskittin zaten değiştireceksin. Yemezler Rachel.Benim bildiğim kadarı ile çok seviyor. Bi ara bir yaz bunu dinlemişti sen yoktun
Sana yılın teklifini yapıyorum. Profil fotomu değiştireyim Kadına oy ver