Demek benden korkup yarışmıyorsun, olsun tam puanlarına şefliğini gösterirsin artık.
Ben zaten yarışı hatim etmiş kişiyim. 2 şampiyonluk yaşadım 4 kere finalist oldum. O yüzden milli şefliğe atadım kendimi. Basit uğraşlar ile uğraşamam
Demek benden korkup yarışmıyorsun, olsun tam puanlarına şefliğini gösterirsin artık.
Ne tezgahlar, dümenler çevirdin kim bilir?Ben zaten yarışı hatim etmiş kişiyim. 2 şampiyonluk yaşadım 4 kere finalist oldum. O yüzden milli şefliğe atadım kendimi. Basit uğraşlar ile uğraşamam
Ne tezgahlar, dümenler çevirdin kim bilir?
Durum sokak sanati yaparız aşkım, hep ilk beşte oylarını bekliyorum hayırlısıyla.Her yol mubah bende biliyorsun
Sia ve Rihanna ile şampiyon oldum senin o pis oylarına rağmen. Ariana ve Rihanna ile finale kaldım yine senin o iğrenç oylarına rağmen
Gün hesaplaşma günü. Durum Leyla dışında iyi oy bekleme lanet şey
Durum sokak sanati yaparız aşkım, hep ilk beşte oylarını bekliyorum hayırlısıyla.
Zor tabi bilmez miyim.Milli Şef dönemleri zordur bilirsin yine aynısı olacak
Zor tabi bilmez miyim.
Çıraklık döneminde 2 TL olan Dolar, ustalık döneminde 6.40 TL oldu. Senin milli şef dönemini merak ediyorum.
Oyum çoktan Kanal D'ye gitti orada, baştan deseydin verirdim. Ama bak ben sana oylama başlamadan, baştan diyorum.Ama istersen A grubunda Kadına oy vererek benim hassas kırılgan naif gönlümü alabilirsin.
Bende aynısını yapacağım her türlü pislik hak yeme serbet
İrem Derici ile final oynayacağıma, Mor ve Ötesi ile ilk turdan bile elenirim hiç sıkıntı değil. 😎@Arslan Bey final hedefin yok belli
Oyum çoktan Kanal D'ye gitti orada, baştan deseydin verirdim. Ama bak ben sana oylama başlamadan, baştan diyorum.
Mor ve Ötesi'ni sadece bu şarkıyla sınırlandırmamak lazım. Çok güzel şarkıları var. Aradan en bilindiğini çıkarttım, şimdi gizli hazineleri çıkarmakta.Ben olsaydım ortalara ve sonlara doğru kullanırdım. Yinede ilk hafta harcamasaydın keşke. Ama yüksek bir puan elde edeceğin kesin.
Hahaha canımİrem Derici ile final oynayacağıma, Mor ve Ötesi ile ilk turdan bile elenirim hiç sıkıntı değil. 😎
Hayirlisi olsunSertab'ın iddialı şarkısı çok. Hiç kullanmayacaktım da son anda bunu ilk hafta kullanayım dedim.
Bu kız 3-4 yıldır sektörde ama sen yeni duyuyorsun. Aleyna Tilki'yi ise 2 yıldır herkes tanıyor. Tilki farkı.
Iyyy genç nesil ecünnüler çoğalıyor
Ooo Tilki Kız yetmedi Dallı kız gelmiş şimdide 😕😕😕 @mrt-06 @Bully @turkuazz @sokak sanati @MasacRE- @Yiğitt @Billy Kane @xBUGRAxBu kız 3-4 yıldır sektörde ama sen yeni duyuyorsun. Aleyna Tilki'yi ise 2 yıldır herkes tanıyor. Tilki farkı.
Kız herkes şarkıyı paylaştıysa oylamayı başlat bakayım.Ooo Tilki Kız yetmedi Dallı kız gelmiş şimdide 😕😕😕 @mrt-06 @Bully @turkuazz @sokak sanati @MasacRE- @Yiğitt @Billy Kane @xBUGRAx
Sia ile Hande yeni göndermişler şuan onlar yapılıyorKız herkes şarkıyı paylaştıysa oylamayı başlat bakayım.
Hızlı davranalım canım biraz, az çene çok iş.Sia ile Hande yeni göndermişler şuan onlar yapılıyor