eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Demek benden korkup yarışmıyorsun, olsun tam puanlarına şefliğini gösterirsin artık. :A

Ben zaten yarışı hatim etmiş kişiyim. 2 şampiyonluk yaşadım 4 kere finalist oldum. O yüzden milli şefliğe atadım kendimi. Basit uğraşlar ile uğraşamam:A

Ne tezgahlar, dümenler çevirdin kim bilir? :A

Her yol mubah bende biliyorsun :A
Sia ve Rihanna ile şampiyon oldum senin o pis oylarına rağmen. Ariana ve Rihanna ile finale kaldım yine senin o iğrenç oylarına rağmen :A

Gün hesaplaşma günü. Durum Leyla dışında iyi oy bekleme lanet şey :A

Her yol mubah bende biliyorsun :A
Sia ve Rihanna ile şampiyon oldum senin o pis oylarına rağmen. Ariana ve Rihanna ile finale kaldım yine senin o iğrenç oylarına rağmen :A

Gün hesaplaşma günü. Durum Leyla dışında iyi oy bekleme lanet şey :A
Durum sokak sanati yaparız aşkım, hep ilk beşte oylarını bekliyorum hayırlısıyla. :bhr:

Zor tabi bilmez miyim. :A

Çıraklık döneminde 2 TL olan Dolar, ustalık döneminde 6.40 TL oldu. Senin milli şef dönemini merak ediyorum. :A

Ama istersen A grubunda Kadına oy vererek benim hassas kırılgan naif gönlümü alabilirsin.:bhr:

Bende aynısını yapacağım her türlü pislik hak yeme serbet:A

Ben olsaydım ortalara ve sonlara doğru kullanırdım. Yinede ilk hafta harcamasaydın keşke. Ama yüksek bir puan elde edeceğin kesin. :)
Mor ve Ötesi'ni sadece bu şarkıyla sınırlandırmamak lazım. Çok güzel şarkıları var. Aradan en bilindiğini çıkarttım, şimdi gizli hazineleri çıkarmakta. :)

Iyyy genç nesil ecünnüler çoğalıyor :thumbsdown:

Bu kız 3-4 yıldır sektörde ama sen yeni duyuyorsun. Aleyna Tilki'yi ise 2 yıldır herkes tanıyor. Tilki farkı. :A
Ooo Tilki Kız yetmedi Dallı kız gelmiş şimdide 😕😕😕 @mrt-06 @Bully @turkuazz @sokak sanati @MasacRE- @Yiğitt @Billy Kane @xBUGRAx