Acele etme yavaş yavaş, düşüne düşüne yap.Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı
Acele etme yavaş yavaş, düşüne düşüne yap.Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı
Farketmez, istediğin gibi takıl. Ama playlisti özelden atsana bir bana.Bence sabah başlayalım.
Ha ha ha çok komik, ev doluDiskoda mısın yoksa? @Çiğdem @Emre Ozansoy
Yollayayım hemen, oylamayı başlatırım ama jürilere vs. mesaj atmak yorar baya beni bu saatte. O yüzden sabaha kalsın diyorumFarketmez, istediğin gibi takıl. Ama playlisti özelden atsana bir bana.
Daha iyi Cumartesi bence de. Cuma günü diziyi izleyemiyorum sonra Cumartesi dizi yok iyi oluyorSonuçlar cumartesi 21:00'da açıklanacak. Her zamanki gibi.
Dur 2 dakika bekle bari daha onaylamadım
Oylama başlasın o zaman? @Emre Ozansoy
Ben yollucam çıkmadan hadise değişmiş olursa değiştiririm zaten kural onu gösteriyorBence sabah başlayalım.
Gönder, hallederiz. Ama en son açıklarım seni.Ben yollucam çıkmadan hadise değişmiş olursa değiştiririm zaten kural onu gösteriyor
1.18 de olabilirmiş başlangıcı.
Recabın maksimum 100 saniye olabileceğini unutmayalım. @Emre OzansoyHa ha ha çok komik, ev dolu
Daha iyiGönder, hallederiz. Ama en son açıklarım seni.
O zaman en başta açıklıyorum.Daha iyi
Ne kaç saniye olduğuna baktım ne de maksimum süresini hatırlıyorum O zaman ne gerekiyorsa öyle olsunRecabın maksimum 100 saniye olabileceğini unutmayalım. @Emre Ozansoy
O dahada iyi hemen gümbürtüye giderO zaman en başta açıklıyorum.
O zaman hiç açıklamayayım.O dahada iyi hemen gümbürtüye gider
Ne kaç saniye olduğuna baktım ne de maksimum süresini hatırlıyorum O zaman ne gerekiyorsa öyle olsun
Kendi aranızda konuşun halledin.O zaman hiç açıklamayayım.
Bu konu beni ne kadar ilgilendiriyor peki?Kendi aranızda konuşun halledin.
Seni ilgilendirmeyecek de kimi ilgilendirecek?Bu konu beni ne kadar ilgilendiriyor peki?
Çiğdem annem olduğu için mi?Seni ilgilendirmeyecek de kimi ilgilendirecek?
Ne saçmalıyorsun sen? Ben recaptan bahsediyorum.Çiğdem annem olduğu için mi?
E tamam da Emre'den alıntıladığın mesajla benimkinin alakası yok ki.Ne saçmalıyorsun sen? Ben recaptan bahsediyorum.