Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım. @slhttnmtl
Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım. @slhttnmtl
Şarkını söylede oylayalımYoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.
Deli Oğlan.Şarkını söylede oylayalım
@kerem Oylamayı yarın baslatsın ben yolluyorum oylarıDeli Oğlan.
Pardon @Emre Ozansoy @slhttnmtl @kerem@kerem Oylamayı yarın baslatsın ben yolluyorum oyları
Hangi şarkıysa söyle yardım ederiz. @slhttnmtlYoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.@kerem Oylamayı yarın baslatsın ben yolluyorum oyları
Yarına sağ çıkarsam başlatacağım.Pardon @Emre Ozansoy @slhttnmtl @
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.
Şarkını değiştirme sakın böyle yolluyorum oyları @keremYarına sağ çıkarsam başlatacağım.
Oylamayı daha başlatmadan istediğini yapabilir.Şarkını değiştirme sakın böyle yolluyorum oyları @kerem
Değiştirmem ya, rahat gideyim bu hafta.Şarkını değiştirme sakın böyle yolluyorum oyları @kerem
İyi, teşekkürler. Bakıp atarım birazdan. E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
Recapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.İyi, teşekkürler. Bakıp atarım birazdan. E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.İyi, teşekkürler. Bakıp atarım birazdan. E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
Sağ ol yaRecapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.
------
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.
Oylama başlasın o zaman? @Emre OzansoyEvet kafan rahat gitmiş olursun @Emre Ozansoy
Dur 2 dakika bekle bari daha onaylamadımOylama başlasın o zaman? @Emre Ozansoy
Bence sabah başlayalım.Oylama başlasın o zaman? @Emre Ozansoy
Diskoda mısın yoksa? @Çiğdem @Emre OzansoySağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı