Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım.@slhttnmtl
Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.Harry geçen haftadan sondan ikincilikle ayrıldığı için hala çok kararsız sanırım.@slhttnmtl
Şarkını söylede oylayalımYoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.![]()
Deli Oğlan.Şarkını söylede oylayalım![]()
![]()
![]()
@kerem Oylamayı yarın baslatsın ben yolluyorum oylarıDeli Oğlan.![]()
Pardon @Emre Ozansoy
Hangi şarkıysa söyle yardım ederiz.Yoo şarkım çoktan belli şu anda recap hazırlayamayacağım için atmıyorum.![]()
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.
Yarına sağ çıkarsam başlatacağım.Pardon @Emre Ozansoy![]()
![]()
@slhttnmtl @
Bende recap seçmeye çalışayım, sonra o olmaz da belki şarkılara göz atarım.![]()
Şarkını değiştirme sakın böyle yolluyorum oylarıYarına sağ çıkarsam başlatacağım.![]()
Oylamayı daha başlatmadan istediğini yapabilir.
Değiştirmem ya, rahat gideyim bu hafta.
İyi, teşekkürler.
Recapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.İyi, teşekkürler.Bakıp atarım birazdan.
E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
![]()
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.İyi, teşekkürler.Bakıp atarım birazdan.
E artık o kadar yardımcı oldun 11'ini de esirgemezsin.
![]()
Sağ ol yaRecapta yardım ettiğim için 5 puan kırarım en az.
------
00:20 - 01:40 arası da gider. Recap seçmekte nasıl zorlanıyorsun hayret ediyorum.![]()
Dur 2 dakika bekle bari daha onaylamadımOylama başlasın o zaman?@Emre Ozansoy
Bence sabah başlayalım.Oylama başlasın o zaman?@Emre Ozansoy
Diskoda mısın yoksa?Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı![]()