İnş diyelim spoi olmasınSenden bu hafta güzel puan alacağım gibi hissediyorum![]()
İnş diyelim spoi olmasınSenden bu hafta güzel puan alacağım gibi hissediyorum![]()
Serdar Ortaç’ın en iddialı şarkılarından birini seçmişsin ama rakiplerin de çok iddialı seçimler yapmış, bu haftanın sonucunu merak ediyorum.Dün sonuclarda sıra sende demiştim şimdide senin kaleni yıkacaz diye kütüklerden![]()
![]()
@Maskeli Fedai @eskici
Şarkını neden değiştirdin?Bu haftaki şarkımız Deli Oğlan.
recap: 1.22 - 3.01
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.------
Bu arada banlılar nasıl etiket listesinde kalıyor, çok ilginç.![]()
Korkmadan, garanti gidiyim istedim.Şarkını neden değiştirdin?
Bu arada bu şarkıyı çok sevmiyorum demiştim ama geçen dinledikten sonra dilime takıldı ve sevmeye başladım.![]()
Recapini beğenmedim.Korkmadan, garanti gidiyim istedim.
Hadise'min her şarkısı mükemmel.![]()
Seni sabote etmeye çalışmış.@kerem yüzünden, zar zor boş oda bulup 1 kere dinleyebildim anca bu oldu.![]()
Kararımı değiştirdiğimi söylemiştim ama beni dinlemedim. Neyse, @Emre Ozansoy el atsın hala değiştirebilirsin.@kerem yüzünden, zar zor boş oda bulup 1 kere dinleyebildim anca bu oldu.![]()
Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Seni sabote etmeye çalışmış.Düşünsem ne olur düşünmesem kısmı olmalıydı mutlaka.
![]()
Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Gerçi kerem'in sonraki recap'i iyiyse o da olabilir.
![]()
Neyi hallettin, niye dua ediyorum? 😱Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.![]()
Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Gerçi kerem'in sonraki recap'i iyiyse o da olabilir.
![]()
Halledildi.Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.![]()
Neyi hallettin, niye dua ediyorum? 😱
Sadece playliste gir ve recabını izle.Halledildi.![]()