Kalır kalır, niye kalamasın.Tabii o zamana kadar kalbilirlerse. @slhttnmtl
Kalır kalır, niye kalamasın.Tabii o zamana kadar kalbilirlerse. @slhttnmtl
Bak sebebi kesin sondan 2. olmam. İzle ve gör.Kalır kalır, niye kalamasın.
Zirvedesin.Bak sebebi kesin sondan 2. olmam. İzle ve gör.
Şaşırmışsın be. Ne zirvesindeymişim.Zirvedesin.
Benim için Hadise hep zirvede.Şaşırmışsın be. Ne zirvesindeymişim.
Ben kullandım şimdiden. Yalnız sıradaki diğer 2 şarkımla bu Eurovision şarkım kadar iyi gidemezsem senin ve ismini vermeyeceğim diğer 1-2 kişinin çekeceği var benden...Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur. @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay
BİZE BÖYLE SUNUCULAR LAZIM İŞTE. 📣Benim için Hadise hep zirvede.
Düm Tek Tek'e kadar da kalamam herhal.
O şarkıyı kullanmadan elenirsen forumcak yıkılırız herhalde.Kalır kalır, niye kalamasın.
Kesinlikle. @slhttnmtlO şarkıyı kullanmadan elenirsen forumcak yıkılırız herhalde.
Oyumu verdim bileVar var güzel sarkim var iyi dinle bence
kerem ile harika sunucuyuz işte.BİZE BÖYLE SUNUCULAR LAZIM İŞTE. 📣
Bırak palavrayı. +3 bile alamaz şu zevkli forumda.O şarkıyı kullanmadan elenirsen forumcak yıkılırız herhalde.
Final puanı aldığında çok uysal oluyordun sen, dün geceden beri iyice hırçınlaştın.Bırak palavrayı. +3 bile alamaz şu zevkli forumda.
Gördüğümü yansıtıyorum canım. 😉Final puanı aldığında çok uysal oluyordun sen, dün geceden beri iyice hırçınlaştın.
Naber nasılsın Afet'çim göremiyoruz seni buralardaGelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..
Bugün bizim yarışmamız vardı bu arada, noldu o iş?Gördüğümü yansıtıyorum canım. 😉
Aaa deli oğlan mı söylüyormuş oBu arada geçen sefer Songül ve Ertuğrul işe yaramıştı, bu sefer de Enis Arıkan işine yarar. @slhttnmtl
Sorma, biz onu en iyi pazartesi yapalım yarın evde yokum, cumartesi gelicem gibi. Pazartesi rahat olur.Bugün bizim yarışmamız vardı bu arada, noldu o iş?