Kalır kalır, niye kalamasın.Tabii o zamana kadar kalbilirlerse.@slhttnmtl
Kalır kalır, niye kalamasın.Tabii o zamana kadar kalbilirlerse.@slhttnmtl
Bak sebebi kesin sondan 2. olmam. İzle ve gör.Kalır kalır, niye kalamasın.![]()
Zirvedesin.Bak sebebi kesin sondan 2. olmam. İzle ve gör.![]()
Benim için Hadise hep zirvede.Şaşırmışsın be.Ne zirvesindeymişim.
![]()
Ben kullandım şimdiden.Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur.@slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay
BİZE BÖYLE SUNUCULAR LAZIM İŞTE. 📣Benim için Hadise hep zirvede.![]()
![]()
Düm Tek Tek'e kadar da kalamam herhal.![]()
O şarkıyı kullanmadan elenirsen forumcak yıkılırız herhalde.Kalır kalır, niye kalamasın.![]()
Oyumu verdim bileVar var güzel sarkim var iyi dinle bence![]()
kerem ile harika sunucuyuz işte.BİZE BÖYLE SUNUCULAR LAZIM İŞTE. 📣
Bırak palavrayı.O şarkıyı kullanmadan elenirsen forumcak yıkılırız herhalde.![]()
Final puanı aldığında çok uysal oluyordun sen, dün geceden beri iyice hırçınlaştın.Bırak palavrayı.+3 bile alamaz şu zevkli forumda.
![]()
Gördüğümü yansıtıyorum canım. 😉Final puanı aldığında çok uysal oluyordun sen, dün geceden beri iyice hırçınlaştın.![]()
Naber nasılsın Afet'çimGelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..![]()
Bugün bizim yarışmamız vardı bu arada, noldu o iş?Gördüğümü yansıtıyorum canım. 😉![]()
Aaa deli oğlan mı söylüyormuş oBu arada geçen sefer Songül ve Ertuğrul işe yaramıştı, bu sefer de Enis Arıkan işine yarar.@slhttnmtl
Sorma, biz onu en iyi pazartesi yapalım yarın evde yokum, cumartesi gelicem gibi.Bugün bizim yarışmamız vardı bu arada, noldu o iş?![]()