Daha iyi.
Daha iyi.
Şu anda izleyebilecek bir yerde değilim, rezil mi olayım.Sadece playliste gir ve recabını izle.![]()
Bu hafta pek şansın yok gibiOoo en sevdiğim insan gelmiş![]()
Var var güzel sarkim var iyi dinle benceBu hafta pek şansın yok gibi![]()
Hadi bakalım başarabilecek misindestere ve senle ne uğraşmıştık![]()
![]()
@MasacRE
------
Dün sonuclarda sıra sende demiştim şimdide senin kaleni yıkacaz diye kütüklerden![]()
![]()
@Maskeli Fedai @eskici
------
boşunamı kütük dedik![]()
![]()
@MasacRE
Tekrar dinlemedim ki, belki dinlesem fikrim değişirYıllar geçiyor, sende değişen bir şey yok.![]()
Tarkan’ı sana da bir türlü beğendiremedik yine 1 puanla dönmüşüzdürOylarımı az önce yolladım herkese başarılar diliyorum ❤![]()
Ben Tarkan'a hiç bir zaman 1 girmedim.Tarkan’ı sana da bir türlü beğendiremedik yine 1 puanla dönmüşüzdür![]()
Günahını aldık Tarkan’ı seviyorsun üstelik şimdi baktım da cidden öyleymişBen Tarkan'a hiç bir zaman 1 girmedim.
Evet seviyorumGünahını aldık Tarkan’ı seviyorsun üstelik şimdi baktım da cidden öyleymiş![]()
![]()
Bu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyseEvet seviyorumama geçen hafta 6 girdim olmamış attın
![]()
Bu hafta zor 6 dan düşükBu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyse![]()
![]()
Rakiplerin bu hafta iddalı gelmişlerBu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyse![]()
![]()
İkili elemede kullanırlar gibi.Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur.@slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay
Bu etiketler sana naptı?Gelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..![]()
Tabii o zamana kadar kalbilirlerse.İkili elemede kullanırlar gibi.![]()
Jüri listesini son haftadan almıştım, kendi haftamda çıkarmıştım. Gelecek hafta etiketlemem.Gelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..![]()
Düm Tek Tek'e kadar da kalamam herhal.Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur.@slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay