Daha iyi.Anlamadım ama neyse. @phoebebuffay profesyonel yorum bekleriz.
Daha iyi.Anlamadım ama neyse. @phoebebuffay profesyonel yorum bekleriz.
Şu anda izleyebilecek bir yerde değilim, rezil mi olayım. Gidince bakıcam.Sadece playliste gir ve recabını izle.
Bu hafta pek şansın yok gibiOoo en sevdiğim insan gelmiş
Var var güzel sarkim var iyi dinle benceBu hafta pek şansın yok gibi
Hadi bakalım başarabilecek misindestere ve senle ne uğraşmıştık @MasacRE
------
Dün sonuclarda sıra sende demiştim şimdide senin kaleni yıkacaz diye kütüklerden @Maskeli Fedai @eskici
------
boşunamı kütük dedik @MasacRE
Tekrar dinlemedim ki, belki dinlesem fikrim değişir Ama MvÖ'yü geçemez hiçbir şekildeYıllar geçiyor, sende değişen bir şey yok.
Tarkan’ı sana da bir türlü beğendiremedik yine 1 puanla dönmüşüzdürOylarımı az önce yolladım herkese başarılar diliyorum ❤
Ben Tarkan'a hiç bir zaman 1 girmedim.Tarkan’ı sana da bir türlü beğendiremedik yine 1 puanla dönmüşüzdür
Günahını aldık Tarkan’ı seviyorsun üstelik şimdi baktım da cidden öyleymişBen Tarkan'a hiç bir zaman 1 girmedim.
Evet seviyorum ama geçen hafta 6 girdim olmamış attınGünahını aldık Tarkan’ı seviyorsun üstelik şimdi baktım da cidden öyleymiş
Bu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyseEvet seviyorum ama geçen hafta 6 girdim olmamış attın
Bu hafta zor 6 dan düşükBu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyse
Rakiplerin bu hafta iddalı gelmişlerBu hafta söz harika atacağım eğer 6 ve üstüyse
İkili elemede kullanırlar gibi.Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur. @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay
Bu etiketler sana naptı?Gelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..
Tabii o zamana kadar kalbilirlerse. @slhttnmtlİkili elemede kullanırlar gibi.
Jüri listesini son haftadan almıştım, kendi haftamda çıkarmıştım. Gelecek hafta etiketlemem.Gelecek bölüm itibariyle oy kullanacağım ama yine de etiketlenmek istemiyorum sadece özelden gönderilse yeterli.
Doğru tarafsız ve ilkeli oylarla sizlerleyim..
Düm Tek Tek'e kadar da kalamam herhal.Hadise ve maNga'nın Eurovision şarkıları duruyor hala. Ne zaman kullanacaksınız bilmiyorum ama inşallah kullanmak kısmet olur. @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Emre Ozansoy @denizz19 @eskici @Alos @The_Erinch @phoebebuffay