Acele etme yavaş yavaş, düşüne düşüne yap.Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı![]()
Acele etme yavaş yavaş, düşüne düşüne yap.Sağ ol ya
Zorlanmıyorum, şu anda maalesef şarkı dinleyip recap seçecek bir ortamda değilim, ama şimdi sıkıntım kalmadı![]()
Farketmez, istediğin gibi takıl. Ama playlisti özelden atsana bir bana.Bence sabah başlayalım.![]()
Ha ha ha çok komik, ev dolu
Yollayayım hemen, oylamayı başlatırım ama jürilere vs. mesaj atmak yorar baya beni bu saatte.Farketmez, istediğin gibi takıl. Ama playlisti özelden atsana bir bana.![]()
Daha iyi Cumartesi bence de. Cuma günü diziyi izleyemiyorum sonraSonuçlar cumartesi 21:00'da açıklanacak. Her zamanki gibi.![]()
Dur 2 dakika bekle bari daha onaylamadım![]()
Oylama başlasın o zaman?@Emre Ozansoy
Ben yollucam çıkmadan hadise değişmiş olursa değiştiririm zaten kural onu gösteriyorBence sabah başlayalım.![]()
Gönder, hallederiz.Ben yollucam çıkmadan hadise değişmiş olursa değiştiririm zaten kural onu gösteriyor![]()
1.18 de olabilirmiş başlangıcı.
Daha iyiGönder, hallederiz.Ama en son açıklarım seni.
![]()
O zaman en başta açıklıyorum.Daha iyi![]()
![]()
![]()
Ne kaç saniye olduğuna baktım ne de maksimum süresini hatırlıyorumRecabın maksimum 100 saniye olabileceğini unutmayalım.@Emre Ozansoy
O dahada iyi hemen gümbürtüye giderO zaman en başta açıklıyorum.![]()
O zaman hiç açıklamayayım.O dahada iyi hemen gümbürtüye gider![]()
![]()
![]()
Ne kaç saniye olduğuna baktım ne de maksimum süresini hatırlıyorumO zaman ne gerekiyorsa öyle olsun
![]()
Kendi aranızda konuşun halledin.O zaman hiç açıklamayayım.![]()
Bu konu beni ne kadar ilgilendiriyor peki?Kendi aranızda konuşun halledin.![]()
Seni ilgilendirmeyecek de kimi ilgilendirecek?Bu konu beni ne kadar ilgilendiriyor peki?![]()
Çiğdem annem olduğu için mi?Seni ilgilendirmeyecek de kimi ilgilendirecek?![]()
Ne saçmalıyorsun sen? Ben recaptan bahsediyorum.Çiğdem annem olduğu için mi?![]()
E tamam da Emre'den alıntıladığın mesajla benimkinin alakası yok ki.Ne saçmalıyorsun sen? Ben recaptan bahsediyorum.![]()