eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Senin neye hizmet ettiğini çözemedim ben, bilemiyorum.

Reactions: DarkLegenD
Titremesin canım seni sevdiğim için söyledim

Reactions: DarkLegenD
Ne biliyim gırgır yaptığını ciddi sandım
homofobik sandım seni lgbt bireyi değilim ama böyle insanlara çok uyuz oluyorum

Üzerinden haftalar geçmiş bu sonuçların açıklanmasının, ancak dün geceki malum olaylardan sonra bir de bu haftanın sonuçlarına göz atmak istedim birbirine çok yakın puanlar olduğu için.

Ve sonuç olarak Tarkan'ın 254 puan değil 255 puan aldığını ve bu yüzden 255 puanlı 3. sıradaki Serdar Ortaç ile birlikte 1 final puanı kazanmış olması gerektiğini fark ettim. Final puanı olmamış olsa belki bu ufak hatanın bir önemi olmaz diyebiliriz ama final puanı söz konusuyken dünden sonra ikinci kez hem de haftalar önceki yarışmada böyle bir hata olduğunu fark etmek beni bir kez daha tedirgin etti ve şaşırttı açıkçası... Çeyrek finalde bizzat ben de eş zamanlı olarak puanlar açıklandıkça puan durumunu Excel tabloya kaydetmeye devam edeceğim artık...

@Çiğdem'in oyları:

10 Tarkan
9 Manga
8 Merve
7 Pihanni
6 Candan
5 MFÖ
4 Model
3 Hadise
2 Teo
1 Mor

@Maskeli Fedai'nin oyları:

Tarkan 11
Pinhani 10
Serdar Ortaç 9
Merve Özbey 8
Mor ve Ötesi 7
Model 6
Hadise 5
Teoman 4
MFÖ 3
Manga 2
Candan Erçetin 1

@Mircan Saye'nin oyları:

11 puan - Tarkan
10 puan - Teoman
9 puan - Serdar Ortaç
8 puan - Merve Özbey
7 puan - Model
6 puan - Hadise
5 puan - MFÖ
4 puan - Candan Erçetin
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi

1 puan - Manga

Aramıza dönmek için gün sayan @Ahmed'in oyları:

10p - Serdar Ortaç
9p - Hadise
8p - Tarkan
7p - Mor ve Ötesi
6p - Model
5p - MFÖ
4p - Merve Özbey
3p - Teoman
2p - Pinhani
1p - Candan Erçetin

Bu sezon ilk kez oy kullanan @AteşBöceği'nin puanları:

Serdar ortaç :Karabiberi:11
Candan Erçetin: parçalandım :10
MFÖ:9
Teoman:8
Tarkan:7
Merve Özbey:6
Manga:5
Pinhani:4
Model:3
Mor ve ötesi:2
hadise:1

@ozmoturk'un oyları:

11 Serdar Ortaç
10 Merve Özbey
9 Hadise
8 Manga
7 Pinhani
6 Candan Erçetin
5 Teoman
4 MFÖ
3 Tarkan
2 Mor ve Ötesi
1 Model

Süpermoderatörümüz @Özgür'ün oyları:

10 puan: MFÖ
9 puan: maNga
8 puan: Serdar Ortaç
7 puan: Merve Özbey
6 puan: Candan Erçetin
5 puan: Mor ve Ötesi
4 puan: Tarkan
3 puan: Model
2 puan: Teoman
1 puan: Hadise

@Silinmiş Üye'un oyları:

10 Hadise
9 Mor ve Ötesi
8 Tarkan
7 Model
6 MFÖ
5 Merve Özbey
4 Manga
3 Serdar Ortaç
2 Candan Erçetin
1 Pinhani

Jüri başkanımız @serhatt'ın oyları:

maNga - 11
MFÖ - 11
Hadise - 11
Merve Özbey - 11
mor ve ötesi - 11
Serdar Ortaç - 11
Pinhani - 11
Tarkan - 11

Candan Erçetin - 5
Model - 5

Teoman - 2

@Dosi @Maskeli Fedai @The_Erinch @denizz19 @Özgür @xdragxx @Gerekli24 @eskici @Cervantes @BARON男爵 @phoebebuffay @bazinga

Evet. İkinci puan durumundan sonra Tarkan hep 1 puan eksik olarak hesaplanmış. İki defa hesapladım sonuç 255 çıktı. @Emre Ozansoy

Evet, ikinci puan durumundan sonra 1 puan eksik hesaplanmış. Kendi bilgisayarım da değilim şu an, geçince tabloyu tekrar göze atarım. Ama konuyu düzelttim. Bugün açacağım konuda +1 final puanı eklerim. Kusura bakma.

Dünkü 15 puanlık farktan sonra 1 puanlık hata insanlık hali o yüzden sorun yok

İlerleyen süreçlerde bu yada benzeri yarışmalar yapılırsa çift sunuculu olmalı.. 10 sezondur varolan bir etkinlik belki baksan geriye dönük gene çıkabilir...
@Emre Ozansoy hesaplar, gerekli düzeltmeyi yapar.

Ben de alternatif olarak nasılsa 6 yarışmacı kaldığı için 6’sını da anlık olarak toplamaya devam ederim sonuçlar açıklanırken, böylelikle en azından bir alternatif kaynak da olur ki zararı olmaz bence. @Maskeli Fedai @Dosi

Eurovision gibi 👌 Harikasın 😇
------

Arada açıkla Eurovision un emekli adamı vardı ismi neydi aklıma o geldi Heee Joannn mı ne 😂😂 Sanada bağlanmalı arada 😁 @Maskeli Fedai @Dosi

Sorun hallolmuş ama ben de kafamdan hesapladım 255miş. Bence de @The_Erinch abimim dediği gibi en az iki kişi devamında ve ilerleyen senelerde olursa oyları toplamaları bir kişi illa hata yapacaktır. Ancak iki kişi hata bile yapsa aynı hatayı yapmaları çok düşük. Belki başka haftalarda başka hatalarda olabilir.

Geçen hafta net anlamıştım maksat Tarkan'ın önünün kesilmesi diye
neyse bu 1 puan normal kaçması. İnsanlık hali olur ama 15 puanı yok saymak aynı şey değil. @Özgür 'e neden yüksek verildiği belli olmuş oldu. Maksat Tarkan'ın daha fazla final puan almaması. Gündemde yoğun olunca arada kaynama olur sanıldı herhalde.
Kolay gelsin. İşin zor.