Screenshot alıp @Ahmed'e gönderiyor şimdi bu mesajını.Manga yazınca çizgi film çıkıyor.
Screenshot alıp @Ahmed'e gönderiyor şimdi bu mesajını.Manga yazınca çizgi film çıkıyor.
Yani ikimizde iyi verince Bazen sen iyi ben kötü ben iyi sen kötü çok yaşadık bu durumlarıSen 8 mi vermiştin ki.
Ben bayağı bir düştüm.3. PUAN DURUMU 22.20'DE BURADA!
Kötü değil bence yine ilk 5 rahat olur.Yani o kadar kötü bir şarkı bu kadar önemli turlar'da kullanılır mı
Senin de sabahtan beri bir şeyler çıkarmak için yapmadığın kalmadı.Bu mu yani? Çok sıkıcısın İsot. @sokak sanati modunu aç hemen.
Nasıl düştün?Ben bayağı bir düştüm.
Karabiberim sevdiğim bir şarkıydı.Yani ikimizde iyi verince Bazen sen iyi ben kötü ben iyi sen kötü çok yaşadık bu durumları
İkinci puan durumundan sonra düşük puanlar geldi hep.Nasıl düştün?
ben 1 verecektim ama sonra üzüldüm biraz daha yüksek verdim orada 10 tl açtırdım burada da mavi çıkacak bendenKötü değil bence yine ilk 5 rahat olur.
3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
3. sıradasın, hemde güzel bir puanla. Şaşırdım öyle düşünmene doğrusu.İlk puan durumundan sonra düşük puanlar geldi hep.
Rica ederim ❤@Alos harikasın yine, teşekkürler.
Deme öyle ya3-4 güzel puanımdan biri, şimdi bunun üstüne bir 1 güzel gider.
Beğenmene sevindim ❤❤Yine harika bir puan. @Alos
Rica ederim beğenmene sevindim ❤Teşekkürler. 🌸 @Alos
Rakip kurbanı oldu yoksa gene yüksek girerdimParçalanmaya devam @Alos Ama canın sağolsun miniğim...
Rica ederim ❤ aslında daha fazlasını hak ediyordu ama rakiplerin vardıTşkler @Alos
Rica ederim akmasa da damlamıştır@Alos Teşekkürler hiç yoktan iyidir
İşte iftitacı olmasın insan Kerem
Rica ederim daha yüksek girerdim ama giremiyorum puan az olduğundanTeşekkürler @Alos fena değil.
Rezalet puanlar mı? 7,5,10,10 kim verdi ??Teşekkürler @AteşBöceği çok güzel bir haftada oy kullanmaya başlamışsın, devamını bekleriz.
------
Her hafta rezalet puanlar @Alos
Düşmüşüm işte, haklı çıktım.3. sıradasın, hemde güzel bir puanla. Şaşırdım öyle düşünmene doğrusu.
Böyle bir haftada 3 puan iyi bence@XanTier bekliyordum canın sağ olsun
3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Rica@Gerekli24 teşekkürler canım
⭐Harika bir puan, teşekkürler. 🌸 @Gerekli24
Rica ederim abim her hafta böyle olursa gelir.9 puan Candan Erçetin - Parçalandım (Candan hanım çok başarılı söylemiş vurgular güzel.)
Abi böyle yorumlarla gelin yaaaa @Gerekli24 harikasın abim.
Bir türe aşırı antipati duymadan objektif olmaya çalışıyorum. Rap olsa olmazdı amaTuhaf bir oylama olmuş. @Gerekli24
Ne demek model bana hep tuhaf geliyor genelde sesin düşük olduğu yerleri iyi söylüyor.@Gerekli24 çok teşekkür ederim puanın için.
İlk haftalar pek yıldızımız barışmamıştı ama ilerleyen haftalarda güzel şarkılar geldi Pinhaniden eğer böyleyse bence iyi strateji yapıyorsun.Yorumun da puanın da harika çok teşekkür ederim. @Gerekli24
İşte bu yaaaaa3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise