harikasın sincabım bu akşam.
Bu gidişle onu erkene çekebilirim, iyi gider diye düşündüklerim bile hep altlarda.Gitmez umarım Pinhani. Dünyadan Uzak'a tam puan vermeyi bekliyorum daha.
Doğru, kötü dersek kötüye hakaret etmiş oluruzGörüşüne saygı duyarım ama bu şarkı " kötü" ibaresine yakışmıyor. Canın sağolsun kardeşim.
3 vermiş... her hafta 1 kademe atlıyoruz @eskiciAramızda olmayan özel jürimiz @eskici'nin oyları ile devam ediyoruz
11) Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10) Serdar Ortaç - Karabiberim
9) Pinhani - Sevmekten Usanmam
8) Tarkan - Öp
7) Model - Antidepresan Gülümsemesi
6) Hadise - Deli Oğlan
5) maNga - Bitti Rüya
4) MFÖ - Tam Ortasındayım
3) Candan Erçetin - Parçalandım
2) mor ve ötesi - Deli
1) Teoman - İki Yabancı
Ahh çok savas verdik serdar zaten sulugöz benide kendine benzeticek bu sonuclardan sonra karadenizi yağmur dısında bir sel daha götürebilir gözyaşı seli @eskici @The_Erinch @xemrexxx @Gerekli24 @XanTier @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @denizz19Geliyor gelmekte olan.
Senden dolayıdır, kesinlikle kişisel bir durum. Merve Özbey ile alakası yok.Merve Özbey sevenler derneği kursam kimse gelmez
Karpuzların katlandıDoğru, kötü dersek kötüye hakaret etmiş oluruz
@eskici bıktım senden.Aramızda olmayan özel jürimiz @eskici'nin oyları ile devam ediyoruz
11) Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10) Serdar Ortaç - Karabiberim
9) Pinhani - Sevmekten Usanmam
8) Tarkan - Öp
7) Model - Antidepresan Gülümsemesi
6) Hadise - Deli Oğlan
5) maNga - Bitti Rüya
4) MFÖ - Tam Ortasındayım
3) Candan Erçetin - Parçalandım
2) mor ve ötesi - Deli
1) Teoman - İki Yabancı
Evet herkes öyle ilerliyor aslında ama bazıları erkenden harcayabiliyor iyi şarkıları.Herkesin amacı aslında o ama senin daha iyi bir yerinde gibi geldi lakin yine potadasın gözüküyor bu şarkıyla elenmen cidden üzer beni.
Antilere inat direnmeye devam ediyorsun, helal olsun sana.Ahh çok savas verdik serdar zaten sulugöz benide kendine benzeticek bu sonuclardan sonra karadenizi yağmur dısında bir sel daha götürebilir gözyaşı seli @eskici @The_Erinch @xemrexxx @Gerekli24 @XanTier @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @denizz19
Çünkü lyric video olarak paylaşıldıYoo, Top 10'da bile yoktu bu şarkı. @Özgür
Nasıl bilmezsin ya. 😱
Elenir diye düşündüğüm şarkın lider olmuşAhh çok savas verdik serdar zaten sulugöz benide kendine benzeticek bu sonuclardan sonra karadenizi yağmur dısında bir sel daha götürebilir gözyaşı seli @eskici @The_Erinch @xemrexxx @Gerekli24 @XanTier @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @S.G.A.T. @denizz19
Evet evet Bizsiz olmaz 😀😁😂Müzik genel anlamda
Çünkü lyric video olarak paylaşıldı
Bu şarkı sonra Sakiler ilede parladı
Dinledim de pek albenisi yok şarkının, çok düz.Nasıl bilmezsin ya. 😱