eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

@slhttnmtl'nun oyları:

10. mor ve ötesi - Deli
9. maNga - Bitti Rüya
8. Serdar Ortaç - Karabiberim
7. Tarkan - Öp
6. MFÖ - Tam Ortasındayım
5. Teoman - İki Yabancı
4. Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
3. Candan Erçetin - Parçalandım
2. Pinhani - Sevmekten Usanmam
1. Model - Antidepresan Gülümsemesi
Sinirlerim bir kız yüzünden bozuk

@phoebebuffay'ın oyları:

Bu hafta sıralama yaparken çok zorlandım, 2 şarkı dışında hepsi benim için güzel ve birbirine çok yakın şarkılardı. Bazı şarkılara istemeye istemeye düşük vermek zorunda kaldım. Düşük verdiklerim kusura bakmasın bu yüzden. :(

10 maNga - Bitti Rüya
9 Pinhani - Sevmekten Usanmam (Pinhani'nin yine en güzel şarkılarından biri)
8 MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Hadise - Deli Oğlan
6 Candan Erçetin - Parçalandım (Listede daha önce dinlemediğim tek şarkıydı ama oldukça beğendim. Haftanın acizliğine uğradığı için çok yüksek veremedim. :()
5 Teoman- İki Yabancı (Bu şarkıyı da çok severim, geçtiğimiz haftalarda kullanılsa en üst sıralarda olurdu. :()
4 Model - Antidepresan Gülümsemesi (4 puanlık bir şarkı değil ama istemeye istemeye bu puanı vermek zorunda kaldım. :()
3 Tarkan - Öp (Sevdiğim bir şarkı aslında ama rakipleri güçlüydü. :()
2 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz (Kötü değil şarkı ama rakiplerine kıyasla zayıf kaldı. :( )
1 Serdar Ortaç - Karabiberim (Art arda hiç sevmediğim şarkıları geldi maalesef. :()
@phoebebuffay siyasetçi ol biliyorsun bu işi, hiçkimseyi kırmadan oy vermişsin :A

@phoebebuffay'ın oyları:

Bu hafta sıralama yaparken çok zorlandım, 2 şarkı dışında hepsi benim için güzel ve birbirine çok yakın şarkılardı. Bazı şarkılara istemeye istemeye düşük vermek zorunda kaldım. Düşük verdiklerim kusura bakmasın bu yüzden. :(

10 maNga - Bitti Rüya
9 Pinhani - Sevmekten Usanmam (Pinhani'nin yine en güzel şarkılarından biri)
8 MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Hadise - Deli Oğlan
6 Candan Erçetin - Parçalandım (Listede daha önce dinlemediğim tek şarkıydı ama oldukça beğendim. Haftanın acizliğine uğradığı için çok yüksek veremedim. :()
5 Teoman- İki Yabancı (Bu şarkıyı da çok severim, geçtiğimiz haftalarda kullanılsa en üst sıralarda olurdu. :()
4 Model - Antidepresan Gülümsemesi (4 puanlık bir şarkı değil ama istemeye istemeye bu puanı vermek zorunda kaldım. :()
3 Tarkan - Öp (Sevdiğim bir şarkı aslında ama rakipleri güçlüydü. :()
2 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz (Kötü değil şarkı ama rakiplerine kıyasla zayıf kaldı. :( )
1 Serdar Ortaç - Karabiberim (Art arda hiç sevmediğim şarkıları geldi maalesef. :()
İlk açıklama benimkine çok yakın olmuş @phoebebuffay daha önce herhangi bir turda olsa benden net daha iyi alırdın.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
@Angelica'nın oyları:

11.Candan Erçetin-Parçalandım
10.MFÖ-tam ortasındayım
9.Merve Özbey-topsuz tüfeksiz
8.Serdar Ortaç-Karabiberim
7.Tarkan-Öp
6.Pinhani-sevmekten usanmam
5.mor ve ötesi - Deli
4.maNga - Bitti Rüya
3..Model - Antidepresan Gülümsemesi