Geliyor gelmekte olan.
Şimdilik kurtuldu gibi Candan.İşte bu yaaaaa
Şarkının o acısını hissedenler sağolsun
@Emre Ozansoy @Zeyno @Gerekli24 @Çiğdem @kerem
İleride yine yükseliceğine eminimRica ederim ❤
Dene öyle ya
Beğenmene sevindim ❤❤
Rica ederim beğenmene sevindim ❤
Rakip kurbanı oldu yoksa gene yüksek girerdim
Rica ederim ❤ aslında daha fazlasını hak ediyordu ama rakiplerin vardı
Rica ederim akmasa da damlamıştır
İşte iftitacı olmasın insan Kerem
Rica ederim daha yüksek girerdim ama giremiyorum puan az olduğundan
Rezalet puanlar mı? 7,5,10,10 kim verdi ??
Evet stratejik ilerliyorum. İyi şarkıları sona sakladım.Rica
⭐
Rica ederim abim her hafta böyle olursa gelir.
Bir türe aşırı antipati duymadan objektif olmaya çalışıyorum. Rap olsa olmazdı ama
Ne demek model bana hep tuhaf geliyor genelde sesin düşük olduğu yerleri iyi söylüyor.
İlk haftalar pek yıldızımız barışmamıştı ama ilerleyen haftalarda güzel şarkılar geldi Pinhaniden eğer böyleyse bence iyi strateji yapıyorsun.
Gitmez umarım Pinhani. Dünyadan Uzak'a tam puan vermeyi bekliyorum daha.Hoş geldin elenme korkusu bebek.
Artık biraz daha rahatsındır umarım abim.İşte bu yaaaaa
Şarkının o acısını hissedenler sağolsun
@Emre Ozansoy @Zeyno @Gerekli24 @Çiğdem @kerem
Bir anda nasıl bu kadar düştüm. 😱3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
@kerem puan durumunu biliyor sanırım, sabahtan beri bana çok iyi gitmezsin demiştim falan diyor. Geceyi daha düşük sıralarda kapatacağım demek ki.Neyse.
Akıl alır gibi değil cidden. İlk puan durumunda zirvedeydin.Bir anda nasıl bu kadar düştüm. 😱
@Emre Ozansoy sen @Gerekli24 benim oylarımı mı gösterdin git özele ilk 3e bak 😳@Gerekli24'ün yorumu ve puanları
Bu nasıl hafta ya. Şu ana kadar ki en zor ve en iyi şarkıların olduğu hafta. Düşük verdiklerim kusura bakmasın hak etmiyorsunuz ancak 1 2 3 de ne yazık ki vermek zorundayız.
11 puan Pinhani - Sevmekten Usanmam (3 4 şarkı arasında çok kaldım ama recapin bütün bölümü olarak en kusursuzu bu geldi.)
10 puan Teoman - İki Yabancı (Teoman bu hafta da harikaydı.)
9 puan Candan Erçetin - Parçalandım (Candan hanım çok başarılı söylemiş vurgular güzel.)
8 puan MFÖ - Tam Ortasındayım (Aşırı rahatlatıcı bir tonla söylenmiş)
7 puan Model - Antidepresan Gülümsemesi (Bu da çok ferah bir şarkı olmuş.)
6 puan Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz (Rakiplerine göre bu hafta biraz sıradan kaldı. Yoksa yine üstlerde koyardım.)
5 puan mor ve ötesi - Deli (Bu tarz şarkılarda enerji alamazsam hiç sevmiyorum ve genelde 1'i veriyorum ancak bunun enerjisini gayet aldım. Bir de sanki adaşım yarışmaya değil de yargı dağıtmaya çıkmış gibi hali vardı Diğer şarkılar sağlam olmasa net daha üstlerde olurdu.)
4 puan Tarkan - Öp (Tarkan'a iki haftadır neler oluyor? Gerçi bu hafta kötü değildi ama diğer şarkıların gerisinde kaldı benim için.)
3 puan Hadise - Deli Oğlan (Hadise de iki haftadır diğer şarkılardan geride aslında bu puanı hak etmiyor ama sıralama yapmak zorundayız.)
2 puan Serdar Ortaç - Karabiberim (Önceki turlarda olsa bu şarkı bu kadar düşük almazdı ama bu tur diğerlerinin gerisinde.)
1 puan maNga - Bitti Rüya (Şarkıdan enerjiyi alamadım. Alamayınca bu tür şarkılar bana gürültülü geliyor. Ayrıca rapi de sevmiyorum burada da rap gibi başlamış. 1 puanlık da değil aslında lakin bu hafta zorluydu.)
Şuan kendime sevinirken seni gördümBir anda nasıl bu kadar düştüm. 😱
Herkesin amacı aslında o ama senin daha iyi bir yerinde gibi geldi lakin yine potadasın gözüküyor bu şarkıyla elenmen cidden üzer beni.Evet stratejik ilerliyorum. İyi şarkıları sona sakladım.
Evet, önemli bir olay olduğundan puan durumunu paylaşmak zorunda kaldım onunla.@kerem puan durumunu biliyor sanırım, sabahtan beri bana çok iyi gitmezsin demiştim falan diyor. Geceyi daha düşük sıralarda kapatacağım demek ki.
Ya Allah aşkına bütün şarkıları dinliyosun güzel güzel müzikler güzel güzel sözler. Sonra bi çıkıyo Karabiber. Bu nedir Allah aşkına yaKütükleri açıklamazsa her hafta 1.ciyizde işte @kerem @Emre Ozansoy bunu bir düşünsüner @Maskeli Fedai @MasacRE @XanTier @Gerekli24 @dreamy
Ben ağzıma sürmedim.Ûniversite zamanı ben... Ama neyseki artık tek tük içiyoruz malum alkol fiyatları.
Yoo, Top 10'da bile yoktu bu şarkı. @ÖzgürBilmiyor musun? 😱
Senin oylarından bir haberim senle maç tahmininde de aynı yapıyoruz bazen