Yani ikimizde iyi verinceSen 8 mi vermiştin ki.![]()
Ben bayağı bir düştüm.3. PUAN DURUMU 22.20'DE BURADA!
Kötü değil benceYani o kadar kötü bir şarkı bu kadar önemli turlar'da kullanılır mı
Senin de sabahtan beri bir şeyler çıkarmak için yapmadığın kalmadı.
Nasıl düştün?Ben bayağı bir düştüm.![]()
Karabiberim sevdiğim bir şarkıydı.Yani ikimizde iyi verinceBazen sen iyi ben kötü ben iyi sen kötü çok yaşadık bu durumları
![]()
![]()
![]()
İkinci puan durumundan sonra düşük puanlar geldi hep.Nasıl düştün?![]()
ben 1 verecektim ama sonra üzüldüm biraz daha yüksek verdimKötü değil benceyine ilk 5 rahat olur.
3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
3. sıradasın, hemde güzel bir puanla. Şaşırdım öyle düşünmene doğrusu.İlk puan durumundan sonra düşük puanlar geldi hep.![]()
Rica ederim ❤@Alos harikasın yine, teşekkürler.![]()
Deme öyle ya3-4 güzel puanımdan biri, şimdi bunun üstüne bir 1 güzel gider.![]()
Beğenmene sevindim ❤❤Yine harika bir puan.@Alos
Rica ederim beğenmene sevindim ❤Teşekkürler. 🌸 @Alos
Rakip kurbanı oldu yoksa gene yüksek girerdim
Rica ederim ❤ aslında daha fazlasını hak ediyordu ama rakiplerin vardıTşkler @Alos![]()
Rica ederim akmasa da damlamıştır@Alos Teşekkürler hiç yoktan iyidir![]()
İşte iftitacı olmasın insan Kerem
Rica ederim daha yüksek girerdim ama giremiyorum puan az olduğundanTeşekkürler @Alos fena değil.![]()
Rezalet puanlar mı? 7,5,10,10 kim verdi ??Teşekkürler @AteşBöceği çok güzel bir haftada oy kullanmaya başlamışsın, devamını bekleriz.
------
Her hafta rezalet puanlar @Alos![]()
Düşmüşüm işte, haklı çıktım.3. sıradasın, hemde güzel bir puanla. Şaşırdım öyle düşünmene doğrusu.![]()
Böyle bir haftada 3 puan iyi bence@XanTier bekliyordum canın sağ olsun![]()
3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Rica@Gerekli24 teşekkürler canım![]()
⭐Harika bir puan, teşekkürler. 🌸 @Gerekli24
Rica ederim abim her hafta böyle olursa gelir.9 puan Candan Erçetin - Parçalandım (Candan hanım çok başarılı söylemiş vurgular güzel.)
Abi böyle yorumlarla gelin yaaaa @Gerekli24 harikasın abim.
Bir türe aşırı antipati duymadan objektif olmaya çalışıyorum. Rap olsa olmazdı amaTuhaf bir oylama olmuş.@Gerekli24
Ne demek model bana hep tuhaf geliyor genelde sesin düşük olduğu yerleri iyi söylüyor.@Gerekli24 çok teşekkür ederim puanın için.![]()
İlk haftalar pek yıldızımız barışmamıştı ama ilerleyen haftalarda güzel şarkılar geldi Pinhaniden eğer böyleyse bence iyi strateji yapıyorsun.Yorumun da puanın da harika çok teşekkür ederim.@Gerekli24
İşte bu yaaaaa3. PUAN DURUMU
151 | Serdar Ortaç
148 | maNga
142 | mor ve ötesi
139 | Tarkan
137 | MFÖ
133 | Candan Erçetin
132 | Teoman
131 | Merve Özbey
126 | Pinhani
123 | Model
118 | Hadise