Olabilir de olmayabilir de. Daha 24 oy var.Puanlarımdan yola çıkarsak MFÖ'yü uğurlayabiliriz bu hafta .
Olabilir de olmayabilir de. Daha 24 oy var.Puanlarımdan yola çıkarsak MFÖ'yü uğurlayabiliriz bu hafta .
Haftanın en iyi şarkısı ve en kötü şarkısı alt alta gelmiş. @Çiğdem- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
Bu hafta her türlü üzüleceğizAllah aşkına abi Pinhani, Hadise, MFÖ, Candan Erçetin son sıralarda olacak şarkıcılar mı? 😱 Şaşırtıcı cidden.
Bu ne negatiflik adminim. Yapma..Bu kadar iyi puanlara rağmen düşme hattındaysak elendik demektir.
Düet olduğu için sanırım. @The_ErinchDüetler neden kırmızı çizgin? @The_Erinch
Bu kesin...Bu hafta her türlü üzüleceğiz
Şu yarışma için işlerimi ertelemem çok saçma bir şey, moralimi bozmak için bilgisayar başında bekliyorum resmen...- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Emre Aydın'dan başkası değildir inşallah.Benim de kullanacağım bir düet var daha...
Ben sözleri hislerime duygularıma anlam katan müzikleri seviyorum canım öyle müziği söyleyenin önüne geçen şarkıları sevmiyorum nedense @AteşBöceğiOy sıralması değişiklik gösterse de sıralamalar yakın @Zeyno cum da anlıyor müzikten zaten biliyorum
☺
Rica ederim @dreamy@XanTier @Mircan Saye teşekkür ederim.
Ya ne yapabilirim. Sanırım her hafta tesadüf... Böyle denk geliyor diyelim. 😁😄@Mircan Saye son haftalardaki bütün puanların karşılaştırmak zorunda kalacağım.
Rica ederim @denizz19 🤗@Mircan Saye harikasın canım
Aynen kalite = Mircan Saye😁😆😄
Deli Oğlan ile elenmen imkansız bence.Şu yarışma için işlerimi ertelemem çok saçma bir şey, moralimi bozmak için bilgisayar başında bekliyorum resmen...
Yakında bizi ateşe de verirsin.Şu yarışma için işlerimi ertelemem çok saçma bir şey, moralimi bozmak için bilgisayar başında bekliyorum resmen...
Düetler kırmızı çizgim değil ama yarışmanın ortasında yanına kuvvetli birini alıp gelmek bilmiyorum doğru görmüyorum. @Silinmiş Üye Haaa bu benim görüşüm Kerem sevmez bu açıklamamı pek.Düet olduğu için sanırım. @The_Erinch
- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Rica ederim. @Silinmiş Üye 😊Harikasın. 🌸 @Mircan Saye
Bunu ben de diyordum da iki puan durumunda da eleme hattındaysak böyle kapatırız.Deli Oğlan ile elenmen imkansız bence.
Nafaka ödemekten helak olan star...