bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yoo gayet kaliteli oylar.
Yoo gayet kaliteli oylar.
Nefret ediyorsun sanırım şarkıdan @bazinga 😱 😱 😱Sevgili adminimiz @bazinga'nın oyları:
10 Puan -> Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
9 Puan -> maNga - Bitti Rüya
8 Puan -> Hadise - Deli Oğlan
7 Puan -> Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan -> Model - Antidepresan Gülümsemesi
5 Puan -> Pinhani - Sevmekten Usanmam
4 Puan -> Tarkan - Öp
3 Puan -> mor ve ötesi - Deli
2 Puan -> Teoman - İki Yabancı
1 Puan -> Serdar Ortaç - Karabiberim
Ben bir şey deyince de demeyince de laf oluyor, o yüzden sustum artık.Sen sunduğun için @denizz19'la kaosa başlayabilirim, bugün dilim biraz sivri. Çünkü canım öyle istiyor.![]()
Düetler senin kırmız çizgin abicim. Her hafta basıyorsun 1'i çünkü.Şarkı harika ki benim puanımda iyi ama düetli şarkıları ben riskli bulurum...kendi şarkıcınla yarışırken biranda kendini sahne dışında görebilirsin. @Silinmiş Üye @kerem
Kısmetse banada bir randevu ayarlarsın artık.Kendisiyle müzik hakkında genişçe sohbetlerimiz olmuştu ve verdiği oya şaşırdım. O yüzden.![]()
Renkler ve zevkler tartışmaya kapalıdır. Ama bende dediğim gibi düetler riskli bana göre.Ben sevmiyorum malesef mesala en son 2 puan sevdim seni bir kere şarkısıydı okadar orjinal şarkıdan ben listeme bile almam tabi müzik zevki diğerleri puan aldırmıstı@Silinmiş Üye @kerem
Berbat oylar maalesef. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.Yoo gayet kaliteli oylar.Deli'yi de severim aslında ama diğerleri daha çok sevdiğim şarkılardı.
![]()
Sizin düetiniz yok muRenkler ve zevkler tartışmaya kapalıdır. Ama bende dediğim gibi düetler riskli bana göre.
Duygularımın tercümanısın @Emre Ozansoy 😎Herkesin sevebileceği bir tür değil gibi duruyor, yoksa bu kadar üst üste düşük olmasının başka açıklaması olamaz.![]()
Yok kötü bir örnek verdin..puanlarım gelsinde @Silinmiş ÜyeDüetler senin kırmız çizgin abicim. Her hafta basıyorsun 1'i çünkü.@Silinmiş Üye
Diğerleri kadar sevmiyorum diyelim, hep çok sevdiğim şarkıların denk geldiği bir hafta oldu.
Teomanla bile var. @Silinmiş ÜyeSizin düetiniz yok mu![]()
![]()
![]()
Kesin istemediğim biri gidecek- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Benim de kullanacağım bir düet var daha...Yok kötü bir örnek verdin..puanlarım gelsinde @Silinmiş Üye![]()
![]()
ama doğru diyorsun düetleri belli bir haftadan sonra riskli görüyorum. artık ezberledin beni be keremim.
Puanlarımdan yola çıkarsak MFÖ'yü uğurlayabiliriz bu hafta .- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Bu kadar iyi puanlara rağmen düşme hattındaysak elendik demektir.- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin