Yok cidden gitmek istiyorum ama.Sinirden ne diyeceğini bilmiyor işte, ilk yarışması normal karşılamak lazım. @slhttnmtl
Yok cidden gitmek istiyorum ama.Sinirden ne diyeceğini bilmiyor işte, ilk yarışması normal karşılamak lazım. @slhttnmtl
@Tolstoyevski 5 puana olmamış diyorsa benim puanı görünce tankla tüfekle peşimden gelir@MasacRE'nin oyları:
11 Pinhani - Sevmekten Usanmam
10 MFÖ - Tam Ortasındayım
9 Teoman - İki Yabancı
8 mor ve ötesi - Deli
7 maNga - Bitti Rüya
6 Model - Antidepresan Gülümsemesi
5 Tarkan - Öp
4 Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Candan Erçetin - Parçalandım
2 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
1 Hadise - Deli Oğlan
Hele avatarında böyle bir resim varken senin...Başkasının ne haddine sonucu belirlemek @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @kerem @slhttnmtl
Bu yüzden @Emre Ozansoy sonuçları bana ifşa etmek zorunda kaldı. Pis tosbağa seni.Başkasının ne haddine sonucu belirlemek @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @kerem @slhttnmtl
Beni sona koydun dimi haspamBaşkasının ne haddine sonucu belirlemek @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @kerem @slhttnmtl
Yinemi dizine getirdiler benim sucum ne ayoll @kerem @Emre OzansoySinirden 6 vermeyi planlıyordum iyi niyetimi kullandım @Çiğdem
#direnSeçtiğim şarkının kötü gideceğini tahmin ediyordum. Ama ilk puan durumunda zirveden başlayıp sonradan dibi görmek hayal kırıklığı yaşattı.
Teşekkürler @Silinmiş Üye@Silinmiş Üye'un oyları:
10 Hadise
9 Mor ve Ötesi
8 Tarkan
7 Model
6 MFÖ
5 Merve Özbey
4 Manga
3 Serdar Ortaç
2 Candan Erçetin
1 Pinhani
Bence hakkından zaten gereğinden fazla yukarda.Siz olmasanız hakkı daha yukarıda @Sherlock
Öyle oldu galiba.Yinemi dizine getirdiler benim sucum ne ayoll @kerem @Emre Ozansoy
Teşekkürler 😊 Yarın seni filenin sultanlarının maçında açık görür müyüm?Artık harikasın demekten yoruldum ama öylesin. @12.Adam
Ay bir şeyi de beğen be...İdare eder @12.Adam
Rica ederim, elimden geldiğince telafi ediyorum@phoebebuffay Bence 10 puanlık sistemde verdiğin puan çok iyi canım; teşekkür ediyorum.
@12.Adam Berkcim; bu haftada abini üzmedin.Teşekkür ederim.
# m ve ö elenmez. 😂@12.Adam harikasın, çok teşekkürler.
Sana Kaç defa 1 verdim? 😂@12.Adam en azından 1 vermemiş yine
Herkesi aynı anda mutlu edemem. 😊Üzen bir puan. @12.Adam
@Silinmiş Üye çok teşekkürler.@Silinmiş Üye'un oyları:
10 Hadise
9 Mor ve Ötesi
8 Tarkan
7 Model
6 MFÖ
5 Merve Özbey
4 Manga
3 Serdar Ortaç
2 Candan Erçetin
1 Pinhani
Hele avatarında böyle bir resim varken senin...
O da sizin sorununuzBu yüzden @Emre Ozansoy sonuçları bana ifşa etmek zorunda kaldı. Pis tosbağa seni.
Hayır sizin yüzünüzden çok aşağıdaBence hakkından zaten gereğinden fazla yukarda.
Sevmekten usanmışsın… @Silinmiş Üye@Silinmiş Üye'un oyları:
10 Hadise
9 Mor ve Ötesi
8 Tarkan
7 Model
6 MFÖ
5 Merve Özbey
4 Manga
3 Serdar Ortaç
2 Candan Erçetin
1 Pinhani
Elenmeyeceğimi biliyorum zaten ama bu şarkıyla final puanı almam lazım.# m ve ö elenmez. 😂
Heyecan mı, saf mısın be şaka yaptık. Ayrıca Fafa'nın çakması olmuşsun.''BON YOROŞMOYO HOÇ CODDOYO OLMOYOROM'' diyen sen değil miydin? Ne bu heyecan?