eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

• Harika
Reactions: The_Erinch
@Özgür Özgürüm Pinhani çok dinleyen biri değilim herhafta senin sayenle dinliyorum, bu haftaki şarkını çok naif buldum, klibide çok özel olmuş ama çok iddalı şarkılar var umarım sende bu virajı aşarsın abicim 😊😊
------

Ben Candan'ın sadece çok popüler şarkılarını biliyorum. Hala var aklıma gelen birkaç şarkısı ama yedi tanesi aklıma gelmedi. :A

Gerçi yeni şarkılarını da sayarsak 7 tane şarkı rahat bulursun orası ayrı. :A
Hazır 7 şarkım 😊 Çok ileriyi görürmüyüm bilmiyorum ama Final şarkım bile hazır. ❣️

@Özgür Özgürüm Pinhani çok dinleyen biri değilim herhafta senin sayenle dinliyorum, bu haftaki şarkını çok naif buldum, klibide çok özel olmuş ama çok iddalı şarkılar var umarım sende bu virajı aşarsın abicim 😊😊
------

Hazır 7 şarkım 😊 Çok ileriyi görürmüyüm bilmiyorum ama Final şarkım bile hazır. ❣️
Bol şans diliyorum şimdiden, herkese olduğu gibi inşallah sana da kısmet olur. :bhr:

• Harika
Reactions: The_Erinch
Biz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir :A :A :A @kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24

5f72e9dec8c3731f00ec5a79.jpg
Ay bu herif ölmüş de ağlayanı yok. :A

Aynen kardeşim.Diğer şarkıları sona sakla .Hareketli olsaydı iyidi. ama herkesde hareketlı yapıyor. :A
Hareketli şarkı bir Hele Bi Gel var onu da sonlara saklıyorum. :A
------

------

Beğenmene sevindim abi. Gerçekten çok naif ve hoş bir parça. Ama oylayanlara hitap eder mi konusunda tereddütlerim var 🤷🏻‍♂️ Umarım aşarım, bu haftadan sonra vites artırıyorum çünkü. :Z

Hareketli şarkı bir Hele Bi Gel var onu da sonlara saklıyorum. :A
------

Beğenmene sevindim abi. Gerçekten çok naif ve hoş bir parça. Ama oylayanlara hitap eder mi konusunda tereddütlerim var 🤷🏻‍♂️ Umarım aşarım, bu haftadan sonra vites artırıyorum çünkü. :Z
Bu haftadan sonra da herkes vites arttırıyormuş, maşallah. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Bir çok sezona katıldım. :A Henüz kazanamadım. :A En son Buray ile 3.oldum yarı finalde elendim. :A

Ondan önce de Ahmet Kaya, MFÖ ve Seksendört ile katılmıştım. :A
İki kişi kaldımı nasıl oylama oluyor 1 2 puan arasında olmayacak harelde.yada 3 kişikjaldımı 1 ile 3 arasında oylama olmaz sanırım :A