Ne ara oylamıştın?Ben bunu önceden oylamamış mıydım be![]()
Ne ara oylamıştın?Ben bunu önceden oylamamış mıydım be![]()
Yarışmanın 2.yarısına girdik sonuçta, erken sayılmaz. Ama Kış Güneşi'ni 3.haftada kullanacak olman felaket bir karardı mesela.Bu haftalar adına az erken değil mi :S@Maskeli Fedai
Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.Ne ara oylamıştın?![]()
Haberi Olsun, Delikanlım...Ben daha iyilerini seçicem![]()
Biz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir![]()
![]()
@kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24
![]()
Umarım güzel bir sonuç ile atlatırsın abi.Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Bunun neresi, Gülşen'in %1'i etmez.Haberi Olsun, Delikanlım...İlk aklıma gelenler...
Bu arada Dilara ne güzel söylemişti.Aklıma geldi.
Dilara > Gülşen!Bunun neresi, Gülşen'in %1'i etmez.![]()
E yuh yani.Dilara > Gülşen!
Hadi bakalım, bol şans.Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Kim ki o?@kerem 2 şarkısı olan biri ile yarışmak istiyorum All Star olmazsa, ikinci haftanın sonunda beni eler sunuculuğa geçirtirsiniz.![]()
İşte orasını seninki bilirNe reklamı![]()
![]()
![]()
Aaa reklam amaçlımı giyinmiş diyorsan o adam serdar değil gerçek bir japon askerİşte orasını seninki bilir![]()