Yok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.
------
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.Oyuncu, şarkıcı.
Yok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.Oyuncu, şarkıcı.
İnanmıyoruöAaa reklam amaçlımı giyinmiş diyorsan o adam serdar değil gerçek bir japon asker @xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @kerem @Emre Ozansoy
Bilmem, galibaYok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.
------
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.
Reynmen veya Enes Batur ile gelirim o zaman.Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.
12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsın @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtlBu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Ben çıkıcam ordan12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsın @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki? @The_Erinch12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsın @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki? @The_Erinch
hadise ecünnüsünün varsa @The_ErinchBen çıkıcam ordan
Çook güzelBu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Hadise ecünnüsü herkese taş çıkartır!hadise ecünnüsünün varsa @The_Erinch
Orayı görücek kişiler az çok kafamda belli ama gerisi belli değil
8 albümü olan birinden bashediyorsun, üzüldüm bu cümlene.. @bazinga @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Çiğdem @Zeyno 🙄🥺🥺Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki? @The_Erinch
Beğenmezler bence kardeşim Dost acı söyler.İnşlah beğenirler umarımBeğenmene sevindim.
Kesin bunu da beğenmezler.
Ona göre saygı duy adamaİnanmıyoruö
Bilmem, galiba
Anlaşılan stratejinden caymayacaksın.Bu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum. Kalan şarkıların hepsine güveniyorum.Beğenmezler bence kardeşim Dost acı söyler.İnşlah beğenirler umarım
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla. O yüzden değiştirmeyeceğim. Dediğin gibi sonuncu olmadığım sürece sıkıntı yok.Anlaşılan stratejinden caymayacaksın.
Bence en doğru kararı vermişsin. Bol şans.Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum. Kalan şarkıların hepsine güveniyorum.
------
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla. O yüzden değiştirmeyeceğim. Dediğin gibi sonuncu olmadığım sürece sıkıntı yok.
Bizimkilerin de 7 albümü var ama yıllardır sekizinciyi çıkartmıyorlar.8 albümü olan birinden bashediyorsun, üzüldüm bu cümlene.. @bazinga @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Çiğdem @Zeyno 🙄🥺🥺
Teşekkür ederim.Bence en doğru kararı vermişsin. Bol şans.
Aynen kardeşim.Diğer şarkıları sona sakla .Hareketli olsaydı iyidi. ama herkesde hareketlı yapıyor.Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum. Kalan şarkıların hepsine güveniyorum.
------
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla. O yüzden değiştirmeyeceğim. Dediğin gibi sonuncu olmadığım sürece sıkıntı yok.