Yok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.![]()
------
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.Oyuncu, şarkıcı.![]()
Yok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.![]()
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.Oyuncu, şarkıcı.![]()
İnanmıyoruöAaa reklam amaçlımı giyinmiş diyorsan o adam serdar değil gerçek bir japon asker![]()
![]()
@xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @kerem @Emre Ozansoy
Bilmem, galibaYok hiç oylamadın. Dejavu görüyorsun herhalde.
------
Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.![]()
Reynmen veya Enes Batur ile gelirim o zaman.Olmaz. Daha iddialı birini seçmen lazım.![]()
12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsınBu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Ben çıkıcam ordan12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsın![]()
![]()
@kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki?12.haftayı görürsün bence abicim oradan finale kadar zaten 3 tane 2 eleme olacak o haftalarda seni beni veya baska geleni garanti diyemem @Tolstoyevski bile güvende olmayacak en büyükten örneği vereyim iyi anlasılsın![]()
![]()
@kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki?@The_Erinch
hadise ecünnüsünün varsaBen çıkıcam ordan![]()
Çook güzelBu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Hadise ecünnüsü herkese taş çıkartır!hadise ecünnüsünün varsa@The_Erinch
Orayı görücek kişiler az çok kafamda belli ama gerisi belli değil![]()
8 albümü olan birinden bashediyorsun, üzüldüm bu cümlene.. @bazinga @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Çiğdem @Zeyno 🙄🥺🥺Candan'ın çok iyi 7 tane şarkısı kaldı mı ki?@The_Erinch
Beğenmezler bence kardeşimBeğenmene sevindim.
Kesin bunu da beğenmezler.![]()
Anlaşılan stratejinden caymayacaksın.Bu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum.Beğenmezler bence kardeşimDost acı söyler.İnşlah beğenirler umarım
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla.Anlaşılan stratejinden caymayacaksın.![]()
Bence en doğru kararı vermişsin. Bol şans.Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum.Kalan şarkıların hepsine güveniyorum.
------
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla.O yüzden değiştirmeyeceğim. Dediğin gibi sonuncu olmadığım sürece sıkıntı yok.
![]()
Bizimkilerin de 7 albümü var ama yıllardır sekizinciyi çıkartmıyorlar.8 albümü olan birinden bashediyorsun, üzüldüm bu cümlene.. @bazinga @phoebebuffay @Maskeli Fedai @Çiğdem @Zeyno 🙄🥺🥺
Teşekkür ederim.Bence en doğru kararı vermişsin. Bol şans.![]()
Aynen kardeşim.Diğer şarkıları sona sakla .Hareketli olsaydı iyidi. ama herkesde hareketlı yapıyor.Bu haftayı da atlatalım da gerisine güveniyorum.Kalan şarkıların hepsine güveniyorum.
------
Şimdi kullanmasam, listemi değiştirsem ileride kötü gitme ihtimali daha fazla.O yüzden değiştirmeyeceğim. Dediğin gibi sonuncu olmadığım sürece sıkıntı yok.
![]()