Şarkıyı biliyorum diye biliyorumDerken izledin harelde![]()
Bomba olacağım ordaBir ora kalmıştı.![]()
Şarkıyı biliyorum diye biliyorumDerken izledin harelde![]()
Bomba olacağım ordaBir ora kalmıştı.![]()
Beni şaşırttınPetek'i sevmem, iyi olmuş. Adaşıma düşük vermek istemezdim.![]()
İlk patlayan bomba.Şarkıyı biliyorum diye biliyorum
Bomba olacağım orda![]()
İsimden çıkaramadımBu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
Ben en çok bunu seviyordum ama.
Şaşırtmayı severim.Beni şaşırttın![]()
![]()
Görürsün sen ilki sonuİlk patlayan bomba.![]()
Kütükler hainlik yapmayı sever abi.. @Sherlock @MasacRE@Maskeli Fedai Adamım benim, sıkı Candan hayranı , az şu yoldaşlarından @Sherlock ve @MasacRE bulaştır.. Geçen hafta çaktılar 2 puanı 🥺🥺🥺 @Tolstoyevski
Üstteki şarkısını biliyorum ama hiç kulaklık takıp ay bu şarkıyı dinleyeyim denedimBu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
İkisini de bilmiyorum. 😱Bu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
Klip izledin kardeşim.manyak dedimde şakasınaŞarkıyı biliyorum diye biliyorum
Bomba olacağım orda![]()
Yok canım anladım tabikiKlip izledin kardeşim.manyak dedimde şakasına![]()
SevindimYok canım anladım tabiki![]()
Gençler görüşüp anlaştıysa bize de vermek düşer.Bu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Halt etmişler.Beğenmene sevindim.
Kesin bunu da beğenmezler.![]()
İşte kaliteden anlayan bir insan daha.Gençler görüşüp anlaştıysa bize de vermek düşer.
Halt etmişler.![]()
Hayır yarışmaya küsmedim foruma dahi fazla uğramıyorum aslında yarışmadayken ilk 5 hafta oylama sonuçlarına dahi katılamadım
Canın sağolsun dostum 😊 Vakit bulursan değerli oylarını paylaş ☺️Hayır yarışmaya küsmedim foruma dahi fazla uğramıyorum aslında yarışmadayken ilk 5 hafta oylama sonuçlarına dahi katılamadım
Bu hafta oyları kullanacaktım ama oylamaya az kalmıştı bende haksızlık olmasın diye kullanmadım oy
Biraz yoğunluktayım ondan@The_Erinch
Şu sıralar kafam dalgın fazlasıyla o açıdan mazur görün yoksa yarışmayla alakası yok aslında..inşallah fırsat bulursam kullanırım 🤗Canın sağolsun dostum 😊 Vakit bulursan değerli oylarını paylaş ☺️
Herşey yolundadır umarım 🙄Şu sıralar kafam dalgın fazlasıyla o açıdan mazur görün yoksa yarışmayla alakası yok aslında..inşallah fırsat bulursam kullanırım 🤗
Duyarlılığından ötürü Teşekkürler büyük bir sorun değil onuda umuyorum çözeceğim 😊Herşey yolundadır umarım 🙄