Emre Ozansoy
Moderatör
Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.
Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.
Asıl senin o heriflerin fanı olduğun güne lanet olsun, kaliteyi değişik bir yoldan da olsa keşfetmiş oldum.Fanı olduğu güne lanet olun...
İnşallah sende olursun.Fanı olduğu güne lanet olun...
Asıl senin o heriflerin fanı olduğun güne lanet olsun, kaliteyi değişik bir yoldan da olsa keşfetmiş oldum.
Gayet iyilerdi ve ilk 4'lük bir şarkı yoktu.
İyi sen anlat o zaman. Ben çıt bile demem bu konuda.
Aman neyse kısaltarak sadece ana olayı anlatayım.İyi sen anlat o zaman. Ben çıt bile demem bu konuda.
Sertab sevmekten neden utanıyorsun
Bir tanesi hariç desek daha doğru olur.Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.
Sevmekten utansam bas bas bağırır mıyım, hikayem garip ama aslında çoğu kişinin başka şeylerle buna benzer bi hikayesi de vardır.
Ne var be, 3-5 tane şarkısını sen dahi seviyorsun.Allah korusun.
Kendisini sevmiyorum.Ne var be, 3-5 tane şarkısını sen dahi seviyorsun.
İyi o zaman at oylarını da inceleyelim birazcık.Gayet iyilerdi ve ilk 4'lük bir şarkı yoktu.
Dostunu mu öldürdü?Kendisini sevmiyorum.
Dur şimdi başka işim var birazdan bir atarım özelden de öyle kalmaz bence.İyi o zaman at oylarını da inceleyelim birazcık.
------
Dostunu mu öldürdü?
Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.
Attım kimse bir şey demedi sildim.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
Göze çok fazla sokulan şeyleri sevmem.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?