Emre Ozansoy
Moderatör
Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.
Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.
Asıl senin o heriflerin fanı olduğun güne lanet olsun, kaliteyi değişik bir yoldan da olsa keşfetmiş oldum.Fanı olduğu güne lanet olun...![]()
![]()
İnşallah sende olursun.Fanı olduğu güne lanet olun...![]()
![]()
Asıl senin o heriflerin fanı olduğun güne lanet olsun, kaliteyi değişik bir yoldan da olsa keşfetmiş oldum.![]()
Gayet iyilerdi ve ilk 4'lük bir şarkı yoktu.
İyi sen anlat o zaman. Ben çıt bile demem bu konuda.
Aman neyse kısaltarak sadece ana olayı anlatayım.İyi sen anlat o zaman. Ben çıt bile demem bu konuda.![]()
Sertab sevmekten neden utanıyorsun
Bir tanesi hariç desek daha doğru olur.Bu haftaki şarkıların hepsi iyiydi, bir kaçı hariç.![]()
Sevmekten utansam bas bas bağırır mıyım, hikayem garip ama aslında çoğu kişinin başka şeylerle buna benzer bi hikayesi de vardır.
Ne var be, 3-5 tane şarkısını sen dahi seviyorsun.Allah korusun.
![]()
Kendisini sevmiyorum.Ne var be, 3-5 tane şarkısını sen dahi seviyorsun.![]()
İyi o zaman at oylarını da inceleyelim birazcık.Gayet iyilerdi ve ilk 4'lük bir şarkı yoktu.![]()
Dostunu mu öldürdü?Kendisini sevmiyorum.![]()
Dur şimdi başka işim var birazdan bir atarım özelden de öyle kalmaz bence.İyi o zaman at oylarını da inceleyelim birazcık.
------
Dostunu mu öldürdü?![]()
Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.
Attım kimse bir şey demedi sildim.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.![]()
Göze çok fazla sokulan şeyleri sevmem.Sertab'ı tanıma hikayesinden utanıyor. Utanılacak bişi olsa tabii. Hepimizin hikayesine benzer işte.@slhttnmtl
------
Bence sen @slhttnmtl yüzünden Sertab'a anti oldun.![]()