eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Kanal D'de izlenilen star'da neden izlenmedi acaba.90larda Kaygısızlar,Yaseminceyi aldı.Kanal D star kardeş oldukları zaman Geniş aile,Küçük Kadınlar,Yol Arkadaşım, Küçük Sırlar Akasya Durağı ,Bir Çocuk Sevdim hepsini bitiridi.

Reactions: Çiğdem
Star da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemler

Üvey baba iyiydi başrolsüz devam etmişlerdi Halil Güneşli olmadan

Reactions: Doğan
Star da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemler

Üvey baba iyiydi başrolsüz devam etmişlerdi Halil Güneşli olmadan
Sonra Flas tv'ye geçti dizi.Kara Melek'de Yaseminsiz devam etti.Aynalı Tahir'de Tahirsiz devam etti.Yani başrolsüz devam etiler.Kanal D ,STAR Kardeş olduğu zaman atv'den Benim annem bir meleği aldılar.Kendi dizileri vardı mesela cümbür cemmat aile,son bahar,papatyam. ve Kanal D'deki eski dizileri yayınlamaya başlamıştı.Star doğuşa geçtiği zaman hep show'den aldı Acun,Muhteşem yüzyıl, beni affet evleneceksen gel alişan ve sevcan

Gülşenim aldığı tüm ödülleri hak etmiştir
Bu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar

Reactions: Doğan and eskici
Evet
Zeynep Bastık ile şarkısını dinlerken aklıma geldi bakmıştım

------

@xemrexxx @serhatt @cookies suyun yerinde olmak isterlerdiniz

Başlık çok güzel oldu.
Oylarını göndermeyenler lütfen oylarını göndersinler.

Bu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar
Günaydıın.stardan bahsedelim biraz.show tvden bbg yarışması,dadı reha muhtarı tranfer etti..TRT'den Bizimkiler Ferhunde hanımlar,En son babalar duyar,ayrılsakda beraberiz.Adını sen koy..Sonra olay yeri tutmadı hazır olan programı Gerçeğin peşindeyi aldı.Hepsi ni hazıra kondu.Bide Kurtlar vadisi vardı kanald star kardeş oldukları zaman.Zuhal Topalla izdivaç

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım zor haftaydı.düşük oyladıklarım kusura bakmasın.herkese başarılar dilerim 🤗

Reactions: Emre Ozansoy