Gülşen akıllı kadındır onu dahil etmez benceOlacak o kadar artık, yapacak bir şey yok
------
Aaa ölçülü şekilde tabiCezalar olmasa ben daha da cüretkar olurdum.
Gülşen akıllı kadındır onu dahil etmez benceOlacak o kadar artık, yapacak bir şey yok
Aaa ölçülü şekilde tabiCezalar olmasa ben daha da cüretkar olurdum.
Kanal D'de izlenilen star'da neden izlenmedi acaba.90larda Kaygısızlar,Yaseminceyi aldı.Kanal D star kardeş oldukları zaman Geniş aile,Küçük Kadınlar,Yol Arkadaşım, Küçük Sırlar Akasya Durağı ,Bir Çocuk Sevdim hepsini bitiridi.Palyaçoalrını getirir bir şarkımızın içine eder gider
------
Hhaha tşk ederim cesur olmak lazım
------
Star tv kanal d dizilerini alıp bitiriyordu acemi cadı sihirli annemDadanmıstı kanala kardeşiz diye
Star da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemlerKanal D'de izlenilen star'da neden izlenmedi acaba.90larda Kaygısızlar,Yaseminceyi aldı.Kanal D star kardeş oldukları zaman Geniş aile,Küçük Kadınlar,Yol Arkadaşım, Küçük Sırlar Akasya Durağı ,Bir Çocuk Sevdim hepsini bitiridi.
Çolakoğlu dahil ederGülşen akıllı kadındır onu dahil etmez bence
------
Aaa ölçülü şekilde tabi
Sonra Flas tv'ye geçti dizi.Kara Melek'de Yaseminsiz devam etti.Aynalı Tahir'de Tahirsiz devam etti.Yani başrolsüz devam etiler.Kanal D ,STAR Kardeş olduğu zaman atv'den Benim annem bir meleği aldılar.Kendi dizileri vardı mesela cümbür cemmat aile,son bahar,papatyam. ve Kanal D'deki eski dizileri yayınlamaya başlamıştı.Star doğuşa geçtiği zaman hep show'den aldı Acun,Muhteşem yüzyıl, beni affet evleneceksen gel alişan ve sevcanStar da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemler
Üvey baba iyiydi başrolsüz devam etmişlerdi Halil Güneşli olmadan
Hanımların dediği oluyorÇolakoğlu dahil eder
Gülşenim aldığı tüm ödülleri hak etmiştirHanımların dediği oluyor2004 De ödülü handeden bana vericen demiş ödülü verenle sevgili olup almıs
Gülşenim aldığı tüm ödülleri hak etmiştir
Bu gecede bana müsade cicili bicili rüyalarSonra Flas tv'ye geçti dizi.Kara Melek'de Yaseminsiz devam etti.Aynalı Tahir'de Tahirsiz devam etti.Yani başrolsüz devam etiler.Kanal D ,STAR Kardeş olduğu zaman atv'den Benim annem bir meleği aldılar.Kendi dizileri vardı mesela cümbür cemmat aile,son bahar,papatyam. ve Kanal D'deki eski dizileri yayınlamaya başlamıştı.Star doğuşa geçtiği zaman hep show'den aldı Acun,Muhteşem yüzyıl, beni affet evleneceksen gel alişan ve sevcan
Sana da ÇikoBu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar
Evet51 yasında
------
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱
adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar
------
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin@xemrexxx
@xemrexxx @serhatt @cookies suyun yerinde olmak isterlerdiniz51 yasında
------
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱
adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar
------
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin@xemrexxx
Hayır be ne derdim olucak hepsini seviyorum öylesine takılıyorum yanlış manalar çıkmasın
Günaydıın.stardan bahsedelim biraz.show tvden bbg yarışması,dadı reha muhtarı tranfer etti..TRT'den Bizimkiler Ferhunde hanımlar,En son babalar duyar,ayrılsakda beraberiz.Adını sen koy..Sonra olay yeri tutmadı hazır olan programı Gerçeğin peşindeyi aldı.Hepsi ni hazıra kondu.Bide Kurtlar vadisi vardı kanald star kardeş oldukları zaman.Zuhal Topalla izdivaçBu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar
İşte bu.Hayır be ne derdim olucak hepsini seviyorum öylesine takılıyorum yanlış manalar çıkmasın
Perşembe günleri iş yoğunluğuna ara mı veriyorsun?Bu hafta oylarımı kullandım, hem de son anlara bırakmadan.Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.
1 saat sonra@batuhankaralar oyları aradan çıkar bence artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?