Dimi amaTürklerin turşusumu çıktı boşanmasalarmış
Dimi amaTürklerin turşusumu çıktı boşanmasalarmış
Hayır be ne derdim olucak hepsini seviyorum öylesine takılıyorum yanlış manalar çıkmasın
Ozansoyunda yardımcısı ilerde sen olursun belki @keremİşte bu.
Aaa evet ayrılsakta beraberizde starda iyi değildi yine kadın oyuncu değişmişti En son babalar duyarı ben starda izlemeye başlamıstım senaryonun kadire yönlenmesi çok iyidi o ilk tatil bölümleri çocuklar duymasın oyuncuları gelmişti tek tekGünaydıın.stardan bahsedelim biraz.show tvden bbg yarışması,dadı reha muhtarı tranfer etti..TRT'den Bizimkiler Ferhunde hanımlar,En son babalar duyar,ayrılsakda beraberiz.Adını sen koy..Sonra olay yeri tutmadı hazır olan programı Gerçeğin peşindeyi aldı.Hepsi ni hazıra kondu.Bide Kurtlar vadisi vardı kanald star kardeş oldukları zaman.Zuhal Topalla izdivaç
Bundan sonra Serdara oy verirken Mustimin bu fotosuna bakarak ferah ferah oyla
Yarışmacılar tamammı önemli olan oOy göndermeyenler için son 2 buçuk saat!
Evet, ama oy sayısı biraz daha yükselse çok iyi olacak.Yarışmacılar tamammı önemli olan o
Düşükmü 30 bulmadımıEvet, ama oy sayısı biraz daha yükselse çok iyi olacak.
30 varda, yetersiz bence ve göndermeyenler var daha. Başta @/xemrexxxDüşükmü 30 bulmadımı
Geç göndermekte üstüne yok. Evet, o da aktif değil sanırım.
Alamancı da yok ama sonuclara gelir herhaldeGeç göndermekte üstüne yok. Evet, o da aktif değil sanırım.
Gelir o gelir, daha 2 saat var.Alamancı da yok ama sonuclara gelir herhalde
Aaa bende gidim 9 a gelirim buraları bir halledeyim müsaitlik olusturayım görüşürüz sonuclardaGelir o gelir, daha 2 saat var.
Sonuçlarda olmazsan kötü olur.Aaa bende gidim 9 a gelirim buraları bir halledeyim müsaitlik olusturayım görüşürüz sonuclarda
Seni yalnız bırakacak halımız yok yarışmasak bile gelirdim hem yarışma emanet edecez hem desteklemicez olmazSonuçlarda olmazsan kötü olur.
Fena değilmiş Bu arada şarkının orijinali de Serdar'ın çok nadir sayıda dinlenebilecek şarkılarından biridir. Sen ne zaman kullanacaksın bunu
Pis gacı. .ss
Aaa neredesin sen ayoll facedende yazdım merak ettim 😱 😱 😱Pis gacı. .ss