Bence de.Evet palyaçolarla rezil etmişti yıldızı![]()
![]()
@Maskeli Fedai ile birlikte inş evlerinizi alacak yabancı eşler bulursunuz ilerde avcılar yanı![]()
![]()
------
Bence gönderme![]()
![]()
Git makyaj yap
@The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 106777
Bence de.Evet palyaçolarla rezil etmişti yıldızı![]()
![]()
@Maskeli Fedai ile birlikte inş evlerinizi alacak yabancı eşler bulursunuz ilerde avcılar yanı![]()
![]()
------
Bence gönderme![]()
![]()
Git makyaj yap
@The_Erinch
BB kimBence de.Bu ne hal? 😱 BB'den daha beter bir hal almış.
Türklerin turşusumu çıktı boşanmasalarmışAyy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
![]()
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
Para olarak görüyorlarmıs demekki adamları tabi türk kızları olmadıkları için gelenek göreneklerizede şey değillerTürklerin turşusumu çıktı boşanmasalarmış
Kudurma be objektif olarak bakarsan Hadise'nin çok daha güzel olduğunu görürsünBence de.Bu ne hal? 😱 BB'den daha beter bir hal almış.
Yaşlı görünmüşİsmini söylemek istemiyorum, resmini atayım.
![]()
Bu tarz nafakalara karşıyım ne diye bu kadar para alabiliyor ki bunlarAyy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
![]()
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
Birgün üşengeçliğine bir bakmış yarışmada yok 🤭🤭🤭 @slhttnmtl Haftaya tek güne düştüğünde en çok birde İsotumu merak ediyorum... @dreamy 😇🥺Evet palyaçolarla rezil etmişti yıldızı![]()
![]()
![]()
------
Bence gönderme![]()
![]()
Git makyaj yap
@The_Erinch
Ben dünden razıyımSende yabancıyla evlenirsin inş![]()
![]()
------
Gel artık berlin bahanende kalmadı sen nereye kaçtınkı ayoll![]()
![]()
@Emre Ozansoy
3 haftalık şarkım belli bile, oy sorunum var ama şükür orda da zaman kısıtlanmıyorBirgün üşengeçliğine bir bakmış yarışmada yok 🤭🤭🤭 @slhttnmtl Haftaya tek güne düştüğünde en çok birde İsotumu merak ediyorum... @dreamy 😇🥺
Hadiseyi bana sen eledin diyip duruyor zaten @slhttnmtl geçmişte şarkısı gelmemiştide bende yardım etmiştimBirgün üşengeçliğine bir bakmış yarışmada yok 🤭🤭🤭 @slhttnmtl Haftaya tek güne düştüğünde en çok birde İsotumu merak ediyorum... @dreamy 😇🥺
seninde çatalını bıçağını alırlar inş yemek yerkenBen dünden razıyım![]()
Ona yardım mı denir, şarkısını göndermedi diye senin atman gerekiyormuş ve sen atmışsın ama şarkıyı ben bile daha önceden hiç duymamıştımHadiseyi bana sen eledin diyip duruyor zaten @slhttnmtl geçmişte şarkısı gelmemiştide bende yardım etmiştim![]()
![]()
@Emre Ozansoy @kerem
@dreamy a sahip çıkmaya çalısıyoruz hernekadar müzik zevkinden sınıfta kalsada@Forumdash ın torunu emaneti abicim
![]()
![]()
![]()
Ben durumum olsaydı hiç istemem ama çocuk olursa onlar için alabilirdim bunlar paradanda doymayıp evlerinide eşya ne varsa istiyorlar boşanmısta olsan eşki eşin onları böyle düşürmezdim benBu tarz nafakalara karşıyım ne diye bu kadar para alabiliyor ki bunlar
Hadiseyi bana sen eledin diyip duruyor zaten @slhttnmtl geçmişte şarkısı gelmemiştide bende yardım etmiştim![]()
![]()
@Emre Ozansoy @kerem
@dreamy a sahip çıkmaya çalısıyoruz hernekadar müzik zevkinden sınıfta kalsada@Forumdash ın torunu emaneti abicim
![]()
![]()
------
seninde çatalını bıçağını alırlar inş yemek yerken![]()
![]()
@MasacRE
Ona yardım mı denir, şarkısını göndermedi diye senin atman gerekiyormuş ve sen atmışsın ama şarkıyı ben bile daha önceden hiç duymamıştımSenin yüzünden adı lekelendi
![]()
Şarkı göndermeyen beni gönderin mesajı verir bende yardımcı oldumOna yardım mı denir, şarkısını göndermedi diye senin atman gerekiyormuş ve sen atmışsın ama şarkıyı ben bile daha önceden hiç duymamıştımSenin yüzünden adı lekelendi
![]()
Gönderelim.
Veren kişi doğru mesaj vermiş de insan Hadise'nin hatrına iyi şarkı seçer