eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf

Ekli dosyayı görüntüle 106773

Şeytan görsün yüzünü
kapak_122750.jpg

Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------

@dreamy
Türklerin turşusumu çıktı boşanmasalarmış

Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf

Ekli dosyayı görüntüle 106773

Şeytan görsün yüzünü
kapak_122750.jpg

Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------

@dreamy
Bu tarz nafakalara karşıyım ne diye bu kadar para alabiliyor ki bunlar

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
Birgün üşengeçliğine bir bakmış yarışmada yok 🤭🤭🤭 @slhttnmtl Haftaya tek güne düştüğünde en çok birde İsotumu merak ediyorum... @dreamy 😇🥺
Hadiseyi bana sen eledin diyip duruyor zaten @slhttnmtl geçmişte şarkısı gelmemiştide bende yardım etmiştim :A :A :A @Emre Ozansoy @kerem

@dreamy a sahip çıkmaya çalısıyoruz hernekadar müzik zevkinden sınıfta kalsada :A @Forumdash ın torunu emaneti abicim :bhr: :bhr: :bhr:
------

Ben dünden razıyım :A
seninde çatalını bıçağını alırlar inş yemek yerken :A :A :A @MasacRE

Hadiseyi bana sen eledin diyip duruyor zaten @slhttnmtl geçmişte şarkısı gelmemiştide bende yardım etmiştim :A :A :A @Emre Ozansoy @kerem

@dreamy a sahip çıkmaya çalısıyoruz hernekadar müzik zevkinden sınıfta kalsada :A @Forumdash ın torunu emaneti abicim :bhr: :bhr: :bhr:
Ona yardım mı denir, şarkısını göndermedi diye senin atman gerekiyormuş ve sen atmışsın ama şarkıyı ben bile daha önceden hiç duymamıştım :A Senin yüzünden adı lekelendi :A

• Güldürdün
Bu tarz nafakalara karşıyım ne diye bu kadar para alabiliyor ki bunlar
Ben durumum olsaydı hiç istemem ama çocuk olursa onlar için alabilirdim bunlar paradanda doymayıp evlerinide eşya ne varsa istiyorlar boşanmısta olsan eşki eşin onları böyle düşürmezdim ben :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

------

seninde çatalını bıçağını alırlar inş yemek yerken :A :A :A @MasacRE
Ona yardım mı denir, şarkısını göndermedi diye senin atman gerekiyormuş ve sen atmışsın ama şarkıyı ben bile daha önceden hiç duymamıştım :A Senin yüzünden adı lekelendi :A
Tv Series Movie GIF by Tüplü Televizyon

• Güldürdün