Atacan gönderdiyse sorun yok diğer yarışmacılar yollar işleri neYok be, şaka. Yarışmacılardan 4 kişi, jüriden de daha göndermeyen çok kişi var, umarım yarın gönderirler. @mrt-06 da gönderdi oylarını.![]()
Atacan gönderdiyse sorun yok diğer yarışmacılar yollar işleri neYok be, şaka. Yarışmacılardan 4 kişi, jüriden de daha göndermeyen çok kişi var, umarım yarın gönderirler. @mrt-06 da gönderdi oylarını.![]()
Aynen kimse bilmiyor.Çocuklar n olacak dizisini.İzlermiydin Çocuklar n olcak dizisini.?Bi tek show tv'de yayınlanmadı dizi.Çocuklar ne olacak güzeldi evet herkes bilmez![]()
Bekliyorlar senin gibi.Atacan gönderdiyse sorun yok diğer yarışmacılar yollar işleri ne![]()
![]()
![]()
19.59'u bence.Neyi acaba![]()
![]()
![]()
Aaa evet izlemiştim tüm serilerini izledim canlı oan yanıAynen kimse bilmiyor.Çocuklar n olacak dizisini.İzlermiydin Çocuklar n olcak dizisini.?Bi tek show tv'de yayınlanmadı dizi.
Zor olur sana19.59'u bence.![]()
Gülşenim her şeyin en iyisini yapar@eskici Serdarın albümünü kocasıyla gülşen ayarlayacakmış kimlerin hangi şarkıyı söyleyeceklerini![]()
![]()
Siz bilsem ki yi okursunuz bence 90ların en hit şarkısını alıyor o kadın hep![]()
![]()
------
o sezonda karakterlerin performansları çok üst düzeydi haluğu bozdular herşeyde haklı haluk boş konusan biri oldu fox sezonunda herşeyi tamir etmeye çalısıyor ve tamircileri sevmiyor ama atv sezonunda hiçbirşeye kesinlikle dokunmaz hatta anlamazdı bilmeye gerek yok hepsini bilen bir tamirci var nasılsa diye onlardan yana oluyordu
İsmail ve kemal amcayı zaten karakterleri batırdılar diğer serilerdeOyuncuların performanslarını seviyorum ben atv olanda
![]()
Umarım saçma sapan zibidi ecünnüleri seçmezlerGülşenim her şeyin en iyisini yapar![]()
Selamilerin komşuları diğer sezonda da olsaydı keşke.FOX bölümlerinde Emel Müftüoğlu ,Cem Emüler.Kanal D döneminde Sertaç'la Tuna Arman.Hep oyuncular girdi çıktı.Kanal D bölümleri ilk sezonu atv sezonuna benzetiler atv sezonundan Meltem ve Halukun patronları vardı.Sonra Kanal d 2.sezonu atv'nin Duygu 'nun kayın annesi babası vardıya ege ailesi 2010 bölümlerine benzetmeye çalıştılar genede tutmadı.Aaa evet izlemiştim tüm serilerini izledim canlı oan yanıHaluk ve melteme benzetmeye çalısmıslardı selamilerin komsularını
------
Zor olur sana![]()
Tanserler kanal d sezonunda olsaydıSelamilerin komşuları diğer sezonda da olsaydı keşke.FOX bölümlerinde Emel Müftüoğlu ,Cem Emüler.Kanal D döneminde Sertaç'la Tuna Arman.Hep oyuncular girdi çıktı.Kanal D bölümleri ilk sezonu atv sezonuna benzetiler atv sezonundan Meltem ve Halukun patronları vardı.Sonra Kanal d 2.sezonu atv'nin Duygu 'nun kayın annesi babası vardıya ege ailesi 2010 bölümlerine benzetmeye çalıştılar genede tutmadı.
Betüş kimdi?Tanseller KanalD'de olsaydıda Tanselin kızı Havuç'la evlenseydi.Hep konuları yarım bırakıyorlar.Teo Basrı yoktu.Tanserler kanal d sezonunda olsaydı![]()
O dönemlerde başrollerin çıktığı değiştiği dönemlerde okadar çok varkıBetüşün yerinede başkası konuk gelmişti
![]()
Maalesef onlardan da olur gibiUmarım saçma sapan zibidi ecünnüleri seçmezler![]()
![]()
![]()
Sihirli AnnemBetüş kimdi?Tanseller KanalD'de olsaydıda Tanselin kızı Havuç'la evlenseydi.Hep konuları yarım bırakıyorlar.Teo Basrı yoktu.
Tilki Kız olmasın yeterMaalesef onlardan da olur gibi![]()
İşte cesaret, işte feraset, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.Sihirli AnnemYine daldan dala atlıyoruz sincap gibi
------
Tilki Kız olmasın yeter![]()
![]()
![]()
Ahahahah o kesin olur, Yıldız Tilbe’de de vardıSihirli AnnemYine daldan dala atlıyoruz sincap gibi
------
Tilki Kız olmasın yeter![]()
![]()
![]()
Sihirli Annem aklıma geldi valla aman olsun daldan daldan dala kaynana semra gibi.İnci Türkay Yerine ,Emine ün geldi.Zuhal Topal'ın yerinede Selda Özbek gelmişti.Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın yıllar sonra hep fire verdi.Her iki dizinin kaderi aynı.Mesela Eda hep anıldı dizide.Periler ölmez dendi ama yıldızlara gitti.KANAL D bölümleri muhteşemdi.Sihirli AnnemYine daldan dala atlıyoruz sincap gibi
![]()
Palyaçoalrını getirir bir şarkımızın içine eder giderAhahahah o kesin olur, Yıldız Tilbe’de de vardı![]()
Hhaha tşk ederim cesur olmak lazımİşte cesaret, işte feraset, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.![]()
Star tv kanal d dizilerini alıp bitiriyordu acemi cadı sihirli annemSihirli Annem aklıma geldi valla aman olsun daldan daldan dala kaynana semra gibi.İnci Türkay Yerine ,Emine ün geldi.Zuhal Topal'ın yerinede Selda Özbek gelmişti.Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın yıllar sonra hep fire verdi.Her iki dizinin kaderi aynı.Mesela Eda hep anıldı dizide.Periler ölmez dendi ama yıldızlara gitti.KANAL D bölümleri muhteşemdi.
Olacak o kadar artık, yapacak bir şey yokPalyaçoalrını getirir bir şarkımızın içine eder gider![]()
![]()
------
Hhaha tşk ederim cesur olmak lazım![]()
![]()
------
Star tv kanal d dizilerini alıp bitiriyordu acemi cadı sihirli annemDadanmıstı kanala kardeşiz diye
![]()
Cezalar olmasa ben daha da cüretkar olurdum.Palyaçoalrını getirir bir şarkımızın içine eder gider![]()
![]()
------
Hhaha tşk ederim cesur olmak lazım![]()
![]()
------
Star tv kanal d dizilerini alıp bitiriyordu acemi cadı sihirli annemDadanmıstı kanala kardeşiz diye
![]()