eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

• Güldürdün
Reactions: eskici and 12.Adam
Palyaçoalrını getirir bir şarkımızın içine eder gider :( :( :(
------

Hhaha tşk ederim cesur olmak lazım :A :A :A
------

Star tv kanal d dizilerini alıp bitiriyordu acemi cadı sihirli annem :A Dadanmıstı kanala kardeşiz diye :F
Kanal D'de izlenilen star'da neden izlenmedi acaba.90larda Kaygısızlar,Yaseminceyi aldı.Kanal D star kardeş oldukları zaman Geniş aile,Küçük Kadınlar,Yol Arkadaşım, Küçük Sırlar Akasya Durağı ,Bir Çocuk Sevdim hepsini bitiridi.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Kanal D'de izlenilen star'da neden izlenmedi acaba.90larda Kaygısızlar,Yaseminceyi aldı.Kanal D star kardeş oldukları zaman Geniş aile,Küçük Kadınlar,Yol Arkadaşım, Küçük Sırlar Akasya Durağı ,Bir Çocuk Sevdim hepsini bitiridi.
Star da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemler :A

Üvey baba iyiydi başrolsüz devam etmişlerdi Halil Güneşli olmadan :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Star da kendi dizilerini yapsın hep alma kullanıyorlardı o dönemler :A

Üvey baba iyiydi başrolsüz devam etmişlerdi Halil Güneşli olmadan :A :A :A
Sonra Flas tv'ye geçti dizi.Kara Melek'de Yaseminsiz devam etti.Aynalı Tahir'de Tahirsiz devam etti.Yani başrolsüz devam etiler.Kanal D ,STAR Kardeş olduğu zaman atv'den Benim annem bir meleği aldılar.Kendi dizileri vardı mesela cümbür cemmat aile,son bahar,papatyam. ve Kanal D'deki eski dizileri yayınlamaya başlamıştı.Star doğuşa geçtiği zaman hep show'den aldı Acun,Muhteşem yüzyıl, beni affet evleneceksen gel alişan ve sevcan

• Harika
Gülşenim aldığı tüm ödülleri hak etmiştir :A
Sonra Flas tv'ye geçti dizi.Kara Melek'de Yaseminsiz devam etti.Aynalı Tahir'de Tahirsiz devam etti.Yani başrolsüz devam etiler.Kanal D ,STAR Kardeş olduğu zaman atv'den Benim annem bir meleği aldılar.Kendi dizileri vardı mesela cümbür cemmat aile,son bahar,papatyam. ve Kanal D'deki eski dizileri yayınlamaya başlamıştı.Star doğuşa geçtiği zaman hep show'den aldı Acun,Muhteşem yüzyıl, beni affet evleneceksen gel alişan ve sevcan
Bu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Reactions: Doğan and eskici
51 yasında :A :A :A
mustafa-sand-095228UB.jpg

------

Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱

adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar :A :A :A
------

Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin :( :( :( @xemrexxx
Evet :A Zeynep Bastık ile şarkısını dinlerken aklıma geldi bakmıştım :A
------

51 yasında :A :A :A
mustafa-sand-095228UB.jpg

------

Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱

adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar :A :A :A
------

Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin :( :( :( @xemrexxx
@xemrexxx @serhatt @cookies suyun yerinde olmak isterlerdiniz :A :F

Bu gecede bana müsade cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr: :bhr:
Günaydıın.stardan bahsedelim biraz.show tvden bbg yarışması,dadı reha muhtarı tranfer etti..TRT'den Bizimkiler Ferhunde hanımlar,En son babalar duyar,ayrılsakda beraberiz.Adını sen koy..Sonra olay yeri tutmadı hazır olan programı Gerçeğin peşindeyi aldı.Hepsi ni hazıra kondu.Bide Kurtlar vadisi vardı kanald star kardeş oldukları zaman.Zuhal Topalla izdivaç

Son düzenleme:
  • Harika