Ben şarkılara puan veriyorum ki her seferinde 1. sıraya yazmadığımdan belli, sende düşük verdim diye hep 1. sıraya koydun beni.@kerem itiraf geldi resmen manipülasyon gereğinin yapılmasını arz ederim.
Ben şarkılara puan veriyorum ki her seferinde 1. sıraya yazmadığımdan belli, sende düşük verdim diye hep 1. sıraya koydun beni.@kerem itiraf geldi resmen manipülasyon gereğinin yapılmasını arz ederim.
Hadi hadi tornistanı bırak, elimde kapı gibi kanıt var. @keremBen şarkılara puan veriyorum ki her seferinde 1. sıraya yazmadığımdan belli, sende düşük verdim diye hep 1. sıraya koydun beni.
Ciddiyim şarkılara puan veriyorum. Hatta en son geçtiğimiz hafta sanırım Teoman'dan çok güzel bir puan alamamışken güzel bir yere koydum, aynı şekilde yine yanlışım yoksa geçen hafta ortalama bir puan aldığım Tuba Yurt zirvemdeydi.Hadi hadi tornistanı bırak, elimde kapı gibi kanıt var. @kerem
Forum kaliteden anlamıyor maalesef ama haftaya toparlayacağım.@phoebebuffay ne olacak bu Mor Ötesi'nin hali...
Gs'ın halinden farkı yok. Ama @phoebebuffay çıkışa geçer sonra başlarsın beddualara...@phoebebuffay ne olacak bu Mor Ötesi'nin hali...
Her düşüşün bir yükselişi vardır. Geçen hafta @Tolstoyevski'yi geçip final puanı almıştım zaten.Gs'ın halinden farkı yok. Ama @phoebebuffay çıkışa geçer sonra başlarsın beddualara...
mor ve ötesi'ni severim, Tarkan pek umrumda değil onu niye düzelteyim?@XanTier Tarkan bir oluruz diye de düzeltme yapsaydın ya kimi bir oluruuz yazmış, kimi bir oluruzz
Değerli jüri başkanımız @xemrexxx'in oyları:
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile 8
MFÖ - Sakın Gelme 7
Teoman - Gönülçelen 16
Serdar Ortaç - Gitme 14
Merve Özbey - Kül (0.48 - 1.48) 9
Model - Buzdan Şato 11
Yeni Türkü - Çember 10
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar 11
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 10
Hadise - Prenses 15
Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor 15
Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda 13
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık 13
Edis - An 14
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin 14
Umarım @xemrexxx melununun verdiği oy kurtarmıştır
maNga gitti kesin. 😱
Harikasın Emre. 🌸 @xemrexxx
Oha oha oha oha yanlışlıkla mı verdin yine, hem de tam puan 🤩🤩 @xemrexxx
Heyatım ben en harika oyları veririm beğenmeyeni @serhatt öperek teselli etsin@xemrexxx Tam bir assolistsin ❤️ ❤️ ❤️
@MasacRE Teşekkürler Kardeşim puanın için
@Gerekli24 Yorumun ve puanın için teşekkür ediyorum
Hoşt hoşt hoşt.Heyatım ben en harika oyları veririm beğenmeyeni @serhatt öperek teselli etsin
Parlak avına çıkmıştır
Seni de sattı.
Sizi ikiniz beni çekemiyorsunuz.Satılacak bir durumda değilim
Aşı olmayanlar cafelere giremeyecek tanıdıklarım var bu konudaNeden.
Bu şark için bir şey diyemem, herkese hitap etmemiş olabilir veya başka bir şey. Ama BBMAB cidden 1 puan verilecek bir şarkı değildi bence. Tekrardan geçmiş olsun.Bu haftaki şarkımı çok severek dinliyordum, sözleri oldukça anlamlı ancak beklentim yoktu. Bana Bir Masal Anlat Baba'ya bile 1 verenler olmuştu, şaşırmadım. Ben şarkıların da dinlendiğinden şüpheliyim... Sağlık olsun..
Emeklerinize sağlık ama etiket listesinden çıkmak istiyorum, oy kullanmayacağım @kerem @Emre Ozansoy. Fazla aktif olamıyorum zaten çok bildirim geliyor.
Teşekkür ederim, kolay gelsin. Yazarım tabiiBu şark için bir şey diyemem, herkese hitap etmemiş olabilir veya başka bir şey. Ama BBMAB cidden 1 puan verilecek bir şarkı değildi bence. Tekrardan geçmiş olsun.
Bu hafta açtığım konulardaki etiket listesinden sildim adını. Olur da tekrardan oy kullanmak istersen özelden atabilirsin bize.
Bu haftaki şarkımı çok severek dinliyordum, sözleri oldukça anlamlı ancak beklentim yoktu. Bana Bir Masal Anlat Baba'ya bile 1 verenler olmuştu, şaşırmadım. Ben şarkıların da dinlendiğinden şüpheliyim... Sağlık olsun..
Emeklerinize sağlık ama etiket listesinden çıkmak istiyorum, oy kullanmayacağım @kerem @Emre Ozansoy. Fazla aktif olamıyorum zaten çok bildirim geliyor.
Gayet güzel oylamışım. eskici’den ders alıp müzik zevkimin kötüleşmesini istemiyorum kalsın.
Yok, Model benimki.Üzgünüm kardeşim Teomandı galıba
@Billy Kane de Gülşen @eskici de Gülşen ama bir eskicinin müzik zevkine bak birde senin ustanınGayet güzel oylamışım. eskici’den ders alıp müzik zevkimin kötüleşmesini istemiyorum kalsın.
Yok, Model benimki.
@eskici sana kaç puan verdi ki bu kadar savunuyorsun.@Billy Kane de Gülşen @eskici de Gülşen ama bir eskicinin müzik zevkine bak birde senin ustanın