İyi hatırlattın seni bir anlatayım yaptıklarını@Bully biliyor mu Serdar’la yarıştığını malum Serdar Ortaç’ın forumdaki en büyük temsilcisiydi bir zamanlar
Nostaljiden olan sohbetine dedimSaol geçen hafta Doğan hariç derdin arkadaşım.Eskiler daha güzel.Rica ederiz sende kalitelisin
Serdar Ortaç sevmediğimi biliyordu zaten, bir şey demez.İyi hatırlattın seni bir anlatayım yaptıklarını
------
Düzeldin sanıyorduSerdar Ortaç sevmediğimi biliyordu zaten, bir şey demez.
Neyini çekemeyecez senin beHoşt hoşt hoşt.
------
Sizi ikiniz beni çekemiyorsunuz.
Benim müzik zevkim gayet iyiGayet güzel oylamışım. eskici’den ders alıp müzik zevkimin kötüleşmesini istemiyorum kalsın.
Yok, Model benimki.
Gerçek Gülşen benim@Billy Kane de Gülşen @eskici de Gülşen ama bir eskicinin müzik zevkine bak birde senin ustanın
Her şeyimi.Neyini çekemeyecez senin be
------
Benim müzik zevkim gayet iyi
Gerçek Gülşen benim
Neyin var kiHer şeyimi.
@dreamy benden iyi hoca mı bulacak kendine
Niye çok mu güzel bir şarkı PrensesPrenses’e bile 4 vermiş ya @MasacRE
Seninkinden kötü şarkılar çıkıp kurtarıyor seni bir şekilde bu aralarKütük @MasacRE yolunu bulmus baraj 5 dedim diye barajta kalıp baltadan kurtuluyor @Maskeli Fedai @eskici
Yazıklar olsun... Sana dün açtırdığım kutunun karşılığı bu mu olacaktı5 puan az bence sen baltayı kullan yine
Serdar reise bu kadar da düşük puan verilmez ama@dreamy benden iyi hoca mı bulacak kendine
------
Niye çok mu güzel bir şarkı Prenses
------
Seninkinden kötü şarkılar çıkıp kurtarıyor seni bir şekilde bu aralar
------
Yazıklar olsun... Sana dün açtırdığım kutunun karşılığı bu mu olacaktı
Serdar can çekişiyor zaten, yakında şutlarız @ÇiğdemZevkler ve renkler meselesini biraz göz ardı etmişsin gibi gelmişti açıkçası yorumlarını gördükten sonra ama bunun farkında olarak yapıyorsan sorun yok, abarttığını düşündüğüm için belirtmek istedim sadece.
Evine göndereceğiz Serdar'ı kütükler olarak. @MasacRE
Aman onun nesi reis beSerdar reise bu kadar da düşük puan verilmez ama
Hayır işte ona bile 4 vermişsin bana 1.@dreamy benden iyi hoca mı bulacak kendine
------
Niye çok mu güzel bir şarkı Prenses
------
Seninkinden kötü şarkılar çıkıp kurtarıyor seni bir şekilde bu aralar
------
Yazıklar olsun... Sana dün açtırdığım kutunun karşılığı bu mu olacaktı
O daha çok duyduğum bir şarkı olmasının etkisiyle kurtardıHayır işte ona bile 4 vermişsin bana 1.
Modeli pek sevemedim nedenseGayet güzel oylamışım. eskici’den ders alıp müzik zevkimin kötüleşmesini istemiyorum kalsın.
Yok, Model benimki.
Tm saol nostalji leri severim.Nostalji demek biz demek senlen sohbet güzelİyi hatırlattın seni bir anlatayım yaptıklarını
------
Nostaljiden olan sohbetine dedim
Şarkıları
Rica ederim. Yeni haftada bol şans.5.hafta sonuçlarına katılamadım geç olsada iyi puan oylayanlar @kerem @Emre Ozansoy @Mircan Saye @mesmeso @Angelica @Alos @bazinga @xemrexxx @EmreCan @Aserat @Maskeli Fedai @eskici @denizz19 @781Ens @Dosi @mrt-06 @slhttnmtl @dreamy hepinize çok teşekkürler 🤗