Çakma alaman, onun dediği yanlışmış
Çakma alaman, onun dediği yanlışmış
Iphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.Bu daha iyiymiş. Keşke Spotify'a yüklense.
Bi' zahmet yap. Haftalardır yırtınıyoruz burda özel jüri diye.Şov yaptım burada daha ne istiyorsun
Üzgünüm kardeşim Teomandı galıbaReis yine 3’lere düşmüşüz bu hafta. @Doğan
Android kullanıyorum, öyle yaparım. Bunu da indirdim, öyle dinliyorum arada.Iphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.
Haftaya 1 ver de oklavanı çalayımHayır diyorum kı kime 1 vereyim gariban @batuhankaralar mı diyorum bana 1 verme diyorsunda
Saol geçen hafta Doğan hariç derdin arkadaşım.Eskiler daha güzel.Rica ederiz sende kalitelisinevet kaliteli bir üye @Doğan
Aşk-ı Memnu izliyor muydun ki? Bundan da haberim yoktu bak.Android kullanıyorum, öyle yaparım. Bunu da indirdim, öyle dinliyorum arada.
Hiç tam izlemedim. Sahne sahne izledim yada TV'de denk gelince kanalı değiştirmedim. Ama şarkısını sevdim, dinliyorum arada.Aşk-ı Memnu izliyor muydun ki? Bundan da haberim yoktu bak.
Genede güzel puan verdim rica ederiz arkadaşım.Hemde nostaljıkGeçen haftaki kadar olmasa da çok güzel puan @Doğan teşekkürler.
@Maskeli Fedai sen genelde sevindiren taraftaydın son haftalarda oy kalitesinde düşüş var.
Çok şey kaçırmışsın.Hiç tam izlemedim. Sahne sahne izledim yada TV'de denk gelince kanalı değiştirmedim. Ama şarkısını sevdim, dinliyorum arada.
Bir ara izlemeyi çok istedim, ama olmadı. Gelecek yaz belki .Çok şey kaçırmışsın.
Arada yaparım böyle şeylerIphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.
------
Bi' zahmet yap. Haftalardır yırtınıyoruz burda özel jüri diye.
Rica ederiz@Doğan güzel puan teşekkürler.
7/24 tekrarı çıkıyor oysa ki.Bir ara izlemeyi çok istedim, ama olmadı. Gelecek yaz belki .
Tekrarları bitti.7/24 tekrarı çıkıyor oysa ki.
Hırsızlığa verilebilecek en güzel cevap. @slhttnmtl'ı kınıyoruz.Bunu kullan
Ne çalmış ?Hırsızlığa verilebilecek en güzel cevap. @slhttnmtl'ı kınıyoruz.
Aynen hadise aşırı rezil, hırsız, yeteneksiz bir şarkıcımsı.Hırsızlığa verilebilecek en güzel cevap. @slhttnmtl'ı kınıyoruz.