Haftaya sunucuyum o yüzden ağzımdan laf çıkmaz. Bugün eğlencesine gruplara taktım ama gecenin sonunda yine bi grup elenmiş oldu.Ta kendisi Tam 14'lük şarkıdır
Sese bak ya.Songül bana musallat oldu Yalnız ilk 5 saniye falan güzel söylemiş
Valla helal olsun diyorum sanaEvet çok zor. Tüm oyları, puan durumlarını WhatsApp'tan kendimi attım sonra da sırayla buraya kopyala yapıştır yaptım. Baya yorucuydu yani.
Bunun gibisi yok...Songül bana musallat oldu Yalnız ilk 5 saniye falan güzel söylemiş
Aman boşver sende bizden biri gibi oldun sunuculuğu devredinceHaftaya sunucuyum o yüzden ağzımdan laf çıkmaz. Bugün eğlencesine gruplara taktım ama gecenin sonunda yine bi grup elenmiş oldu.
Teşekkürler.Valla helal olsun diyorum sana
Bunla yarışsam +3 benimdi zatenBunun gibisi yok...
Haftaya Alman moduma giriyorum. Yarın bekleyin ve görün.Aman boşver sende bizden biri gibi oldun sunuculuğu devredince
Uzun zamandır izlemiyordum bunu, bu hafta izlemeye başladım. İzledikçe izleyesi geliyor insanın.Bunun gibisi yok...
Hayır sen alaman değilsin yapmaHaftaya Alman moduma giriyorum. Yarın bekleyin ve görün.
Bende puanlarını hiç beğenmedim dua et bugün konudaydın.Ben beğenmedim
Bu daha çok bağımlılık yapıyor bence.Uzun zamandır izlemiyordum bunu, bu hafta izlemeye başladım. İzledikçe izleyesi geliyor insanın.
Taa kendisiyim. @Çiğdem bana boşuna mı 'gevur' diyor.Hayır sen alaman değilsin yapma
Bu daha iyiymiş. Keşke Spotify'a yüklense.Bu daha çok bağımlılık yapıyor bence.
Şov yaptım burada daha ne istiyorsunBende puanlarını hiç beğenmedim dua et bugün konudaydın.