Hayır elenmedim+henüz iddialı şarkılarımı kullanmamama rağmen final puanım bile var.@phoebebuffay elendi mi ne oldu, üşengeçliğimden incelemedim.![]()
Hayır elenmedim+henüz iddialı şarkılarımı kullanmamama rağmen final puanım bile var.@phoebebuffay elendi mi ne oldu, üşengeçliğimden incelemedim.![]()
Merakımın sebebini @phoebebuffay anladı zaten.11. sırada yer aldı, yani elenmedi.![]()
Bazıları ciddidir de aramın olduğu çoğu kişiye takılıyorumOlabilir, üst üste o tarz yorumlarına denk geldim çünkü.Yarışma heyecanıdır, olur öyle şeyler.
![]()
Şaka yapıyorsun herhalde?
Hayır diyorum kı kime 1 vereyim gariban @batuhankaralar mı diyorum bana 1 verme diyorsundaKendi verdiğin puanları unuttun galiba? 😱 Kaç haftadır bana 1 veriyorsun ya?![]()
Fazla gaza gelme bence, şimdi övdüm de seni, nazar değmesin, sakin.Şaka yapıyorsun herhalde?![]()
Rica ederim, ne demekEvet, teşekkür ederim sana da.Gece boyunca buradaydın.
![]()
Sen haklıymısıın sanırım
Ecünnü diye diline taktığın kişilere ver.
Aynen.Rica ederim, ne demeksözümü tuttum
![]()
Aaa kayt edeyim arşivime
Değmez merak etme. Bu hafta listemdeki en zayıf şarkımı da aradan çıkarttım, kalan şarkılarıma güveniyorum.Fazla gaza gelme bence, şimdi övdüm de seni, nazar değmesin, sakin.![]()
Yok, geçen hafta telefondaydım ve bu saate kadar devam etmişti oyları açıklamam hatta daha da devam ediyordu.Sen telefondan mı yapıyorsun bu işi![]()
Bu sadece helyumu çekmiyor belli hortumunu da değerlendiriyordur.Hep helyum çekecek hali yok tabi ki adamın, bazen farklı sürprizlerle renklendirmesi lazım.![]()
Telefondayken bu saate kadar bitirmen bile büyük başarıYok, geçen hafta telefondaydım ve bu saate kadar devam etmişti oyları açıklamam hatta daha da devam ediyordu.Şimdi bilgisayardan hallettim.
![]()
Evet çok zor. Tüm oyları, puan durumlarını WhatsApp'tan kendimi attım sonra da sırayla buraya kopyala yapıştır yaptım.Telefondayken bu saate kadar bitirmen bile büyük başarıtelefondan yapılacak iş değil bu
![]()
Evet, işte o biziz.Müneccim@phoebebuffay