Hayır elenmedim+henüz iddialı şarkılarımı kullanmamama rağmen final puanım bile var.@phoebebuffay elendi mi ne oldu, üşengeçliğimden incelemedim.
Hayır elenmedim+henüz iddialı şarkılarımı kullanmamama rağmen final puanım bile var.@phoebebuffay elendi mi ne oldu, üşengeçliğimden incelemedim.
Merakımın sebebini @phoebebuffay anladı zaten.11. sırada yer aldı, yani elenmedi.
Bazıları ciddidir de aramın olduğu çoğu kişiye takılıyorum Şu yarışma heyecanı denen şey az germiyorOlabilir, üst üste o tarz yorumlarına denk geldim çünkü. Yarışma heyecanıdır, olur öyle şeyler.
Şaka yapıyorsun herhalde?
Hayır diyorum kı kime 1 vereyim gariban @batuhankaralar mı diyorum bana 1 verme diyorsundaKendi verdiğin puanları unuttun galiba? 😱 Kaç haftadır bana 1 veriyorsun ya?
Fazla gaza gelme bence, şimdi övdüm de seni, nazar değmesin, sakin.Şaka yapıyorsun herhalde?
Rica ederim, ne demek sözümü tuttumEvet, teşekkür ederim sana da. Gece boyunca buradaydın.
Sen haklıymısıın sanırım
Ecünnü diye diline taktığın kişilere ver.Hayır diyorum kı kime 1 vereyim gariban @batuhankaralar mı diyorum bana 1 verme diyorsunda
Aynen.Rica ederim, ne demek sözümü tuttum
Aaa kayt edeyim arşivime
Değmez merak etme. Bu hafta listemdeki en zayıf şarkımı da aradan çıkarttım, kalan şarkılarıma güveniyorum.Fazla gaza gelme bence, şimdi övdüm de seni, nazar değmesin, sakin.
Yok, geçen hafta telefondaydım ve bu saate kadar devam etmişti oyları açıklamam hatta daha da devam ediyordu. Şimdi bilgisayardan hallettim.Sen telefondan mı yapıyorsun bu işi
Bu sadece helyumu çekmiyor belli hortumunu da değerlendiriyordur.Hep helyum çekecek hali yok tabi ki adamın, bazen farklı sürprizlerle renklendirmesi lazım.
Telefondayken bu saate kadar bitirmen bile büyük başarı telefondan yapılacak iş değil buYok, geçen hafta telefondaydım ve bu saate kadar devam etmişti oyları açıklamam hatta daha da devam ediyordu. Şimdi bilgisayardan hallettim.
Evet çok zor. Tüm oyları, puan durumlarını WhatsApp'tan kendimi attım sonra da sırayla buraya kopyala yapıştır yaptım. Baya yorucuydu yani.Telefondayken bu saate kadar bitirmen bile büyük başarı telefondan yapılacak iş değil bu
Evet, işte o biziz.Müneccim @phoebebuffay