Çakma alaman, onun dediği yanlışmış
Çakma alaman, onun dediği yanlışmış
Iphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.Bu daha iyiymiş.Keşke Spotify'a yüklense.
![]()
Bi' zahmet yap. Haftalardır yırtınıyoruz burda özel jüri diye.Şov yaptım burada daha ne istiyorsun![]()
Üzgünüm kardeşim Teomandı galıbaReis yine 3’lere düşmüşüz bu hafta.@Doğan
Android kullanıyorum, öyle yaparım.Iphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.![]()
Haftaya 1 ver de oklavanı çalayım
Saol geçen haftaevet kaliteli bir üye @Doğan![]()
Aşk-ı Memnu izliyor muydun ki? Bundan da haberim yoktu bak.Android kullanıyorum, öyle yaparım.Bunu da indirdim, öyle dinliyorum arada.
Hiç tam izlemedim. Sahne sahne izledim yada TV'de denk gelince kanalı değiştirmedim.Aşk-ı Memnu izliyor muydun ki? Bundan da haberim yoktu bak.![]()
Genede güzel puan verdim rica ederiz arkadaşım.Hemde nostaljıkGeçen haftaki kadar olmasa da çok güzel puan @Doğan teşekkürler.
@Maskeli Fedai sen genelde sevindiren taraftaydın son haftalarda oy kalitesinde düşüş var.![]()
Çok şey kaçırmışsın.Hiç tam izlemedim. Sahne sahne izledim yada TV'de denk gelince kanalı değiştirmedim.Ama şarkısını sevdim, dinliyorum arada.
![]()
Bir ara izlemeyi çok istedim, ama olmadı.Çok şey kaçırmışsın.![]()
Arada yaparım böyle şeylerIphone kullanmıyorsan indirilip dinlenilmesi kolay.
------
Bi' zahmet yap. Haftalardır yırtınıyoruz burda özel jüri diye.![]()
Rica ederiz@Doğan güzel puan teşekkürler.![]()
7/24 tekrarı çıkıyor oysa ki.Bir ara izlemeyi çok istedim, ama olmadı.Gelecek yaz belki .
![]()
Tekrarları bitti.7/24 tekrarı çıkıyor oysa ki.![]()
Ne çalmış ?Hırsızlığa verilebilecek en güzel cevap. @slhttnmtl'ı kınıyoruz.![]()
Aynen hadise aşırı rezil, hırsız, yeteneksiz bir şarkıcımsı.Hırsızlığa verilebilecek en güzel cevap. @slhttnmtl'ı kınıyoruz.![]()