Parlak avına çıkmıştırKeşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu
@kerem @Emre Ozansoy
Parlak avına çıkmıştırKeşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu
@kerem @Emre Ozansoy
Özel mesajlarından.Nerden bulayım şimdi
O zaman yapacak bir şey yok Kaliteli gördüğüm şarkının hakkını vermek gerekir Genel olarak pop fazla sıradanlık katıyorHerkes ona göre oy kullanırsa yarışma amacından sapar.
Kim bilir hangi kenar mahalledeki kolejSeren Serengil Türkiye’nin tek kolejli assolisti lütfen düzgün konuşalım.
İpini çekme zamanı geldi...Allah bütun forumu senin şerrinden korusun yılan
Evet ya, aklıma gelip de giremedim.Keşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu
@kerem @Emre Ozansoy
Seni de sattı.Parlak avına çıkmıştır
Beni karıştırma şimdi@eskici'den sonra başka parlaklarla şey yapınca bize vakit bile gelmedi tabi...
Cidden öyle Yıldız Koleji parayla diploma veren bir yermiş meşhur.Kim bilir hangi kenar mahalledeki kolej
Tarkan'ın da kötü şarkılarından kurtulduk çok şükür. Artık tam puan vermek istiyorum şu adama.O zaman yapacak bir şey yok Kaliteli gördüğüm şarkının hakkını vermek gerekir Genel olarak pop fazla sıradanlık katıyor
Seren reyize de bu yakışırdı zatenCidden öyle Yıldız Koleji parayla diploma veren bir yermiş meşhur.
@xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @eskici toplantı yapmamız lazım.Bundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
ismimi sil listedenDÖRDÜNCÜ PUAN DURUMU!
Tarkan - Bir Oluruuz Yolunda | 308
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin | 280
Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor | 276
Teoman - Gönülçelen | 271
Hadise - Prenses | 267
Merve Özbey - Kül | 264
Model - Buzdan Şato | 252
Serdar Ortaç - Gitme | 250
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık 239
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar | 225
MFÖ - Sakın Gelme | 216
mor ve ötesi - Melekler Ölmez | 216
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile | 195
Edis - An | 173
Yeni Türkü - Çember | 162
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
AlÖzel mesajlarından.
Özel jürilerin özellikle oylarına bakıyorum.
En doğrusu.Bundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
@xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @eskici toplantı yapmamız lazım.
Tarkan aynı zamanda eski şarkıcılardan onun şarkılarını severim yine de Edis Serdar Ortaç gibi popçuları ben pek sevemedimTarkan'ın da kötü şarkılarından kurtulduk çok şükür. Artık tam puan vermek istiyorum şu adama.
İpini çekme zamanı geldi...
Kim kimin ipini çekiyo görücez AHAHAHAHHAHAHA :a
@eskici onlardan çok burda @The_ErinchBundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
Bakalım artık tek güne düşüyor...Nasıl yeteşecek uyuşuklar özellikle yarışmacılarBundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
Tamam. Daha düzgün şekilde söyleyebilirsin bunu ama.ismimi sil listeden