Parlak avına çıkmıştırKeşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu![]()
@kerem @Emre Ozansoy
Parlak avına çıkmıştırKeşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu![]()
@kerem @Emre Ozansoy
Özel mesajlarından.Nerden bulayım şimdi![]()
O zaman yapacak bir şey yokHerkes ona göre oy kullanırsa yarışma amacından sapar.![]()
Kim bilir hangi kenar mahalledeki kolejSeren Serengil Türkiye’nin tek kolejli assolisti lütfen düzgün konuşalım.![]()
İpini çekme zamanı geldi...Allah bütun forumu senin şerrinden korusun yılan![]()
Evet ya, aklıma gelip de giremedim.Keşke @serhatt da oylarını yollasaydı baş jürilerden olarak; yetişmedi galiba Hemşerim. Tatil Modu mu![]()
@kerem @Emre Ozansoy
Seni de sattı.Parlak avına çıkmıştır![]()
Beni karıştırma şimdi@eskici'den sonra başka parlaklarla şey yapınca bize vakit bile gelmedi tabi...
Cidden öyle Yıldız Koleji parayla diploma veren bir yermiş meşhur.Kim bilir hangi kenar mahalledeki kolej![]()
Tarkan'ın da kötü şarkılarından kurtulduk çok şükür. Artık tam puan vermek istiyorum şu adama.O zaman yapacak bir şey yokKaliteli gördüğüm şarkının hakkını vermek gerekir
Genel olarak pop fazla sıradanlık katıyor
![]()
Seren reyize de bu yakışırdı zatenCidden öyle Yıldız Koleji parayla diploma veren bir yermiş meşhur.![]()
@xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @eskici toplantı yapmamız lazım.Bundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.![]()
ismimi sil listedenDÖRDÜNCÜ PUAN DURUMU!
Tarkan - Bir Oluruuz Yolunda | 308
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin | 280
Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor | 276
Teoman - Gönülçelen | 271
Hadise - Prenses | 267
Merve Özbey - Kül | 264
Model - Buzdan Şato | 252
Serdar Ortaç - Gitme | 250
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık 239
Pinhani - Seni Bana Anlatırlar | 225
MFÖ - Sakın Gelme | 216
mor ve ötesi - Melekler Ölmez | 216
maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile | 195
Edis - An | 173
Yeni Türkü - Çember | 162
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
AlÖzel mesajlarından.
Özel jürilerin özellikle oylarına bakıyorum.![]()
En doğrusu.Bundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
@xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @eskici toplantı yapmamız lazım.![]()
Tarkan aynı zamanda eski şarkıcılardan onun şarkılarını severim yine deTarkan'ın da kötü şarkılarından kurtulduk çok şükür. Artık tam puan vermek istiyorum şu adama.![]()
İpini çekme zamanı geldi...
Kim kimin ipini çekiyo görücez AHAHAHAHHAHAHA :a
@eskici onlardan çok burdaBundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
Bakalım artık tek güne düşüyor...Nasıl yeteşecek uyuşuklar özellikle yarışmacılarBundan sonra her hafta sonuçlarda olmayanlardan puan kırmak lazım.
------
Tamam.ismimi sil listeden