eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta Sonuçları

Bu Hafta Yarışan Şarkılar Sizce Nasıldı?

• İyi

Oy: 5 23.8%
  • Orta

Oy: 13 61.9%
  • Kötü

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Klima altında her yerin tutulsun @Sherlock
Söyleme böyle şeyler, senin için bir süre kapattık zaten. :A Pişti herkes. :A
Güzel puan @Sherlock teşekkürler. :Z
Rica ediyorum sayın admin, nispeten daha az iddialı bir MFÖ şarkısını aradan çıkarmak mantıklı hamle olmuş. :A Zaten az iddialı şarkıları bile belli bir standardın üzerinde her türlü. :A
@Sherlock
hqdefault.jpg
Yeter artık salın şu adamı, Serdar abimizin devri bitti. :A
Beni şaşırtıyorsun, rica ederim. :A
Cidden aşırı komik bir oy. Benden kötü bütün şarkılar üstümde :F :F
Gördüğüm kadarıyla Hadise'ye kötü puan vermiş olan herkesin oyları için benzer yorum yapmışsın. Sana göre bu hafta yarışan bütün şarkılar, senin seçtiğin şarkıdan kötü olabilir. Ancak burada herkesin müzik zevki farklı ve buna göre oy kullanılıyor. Bu yüzden senin seçtiğin şarkıya kötü puan veren herkesin oylarını kötülemen antipatik duruyor bence. :D

maNga gitti kesin. 😱
Yapma...
@EmreCan'ın oyları:

15 maNga - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
14 MFÖ - Sakın Gelme
13 Tuğba Yurt - Güç Bende Artık
12 Model - Buzdan Şato
11 Hadise - Prenses
10 Teoman - Gönülçelen
9 Merve Özbey - Kül
8 Yeni Türkü - Çember
7 Edis - An
6 Pinhani - Seni Bana Anlatırlar
5 Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez
4 Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
3 Tarkan - Bir Oluruzz Yolunda
2 İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin
1 Serdar Ortaç - Gitme
@EmreCan hızır gibisin. :Z
Senle ne yapacaz diye düşünüyor :A :A :A
Oklavan , iyi hamur açar mı? :A
Popcularım fazlalığından şikayet ediyorum mangaya her hafta iyi verdim bu hafta düşük verdim diye elenirse ne yapayım :A
Üzülmelisin. :A
Oha oha oha oha yanlışlıkla mı verdin yine, hem de tam puan 🤩🤩 @xemrexxx
Allah bir yerden aldı , ötekinden veriyor. :A
Şu dünyadaki kaliteli insanlar sıralaması:
1- Seren Serengil
2- Hande Yener :A
3- @xBUGRAx :A
4-Yeşim Salkım

Şarkım çok iyiydi bence ama forumda iyi gitmeyeceğini de biliyordum. Geçen haftadan sonra kötü bir hafta oldu benim açımdan ama en azından aradan çıkardık. :A

@mrt-06 geçmiş olsun, şaşırdım elenmene. Bence şarkın güzeldi, hak etmedin bu sonucu. :(

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and kerem
@mrt-06 geçtiğimiz haftalarda güzel şarkılar ile gelmiştin, ama bu haftaki şarkın pek fazla iddialı değildi. Rakiplerinde iyi olunca maalesef olmadı. Geçmiş olsun. :(

• Beğendim
Reactions: mrt-06
@slhttnmtl @Tolstoyevski @Silinmiş Üye tebrik ederim. Üçünüze de maalesef çok iyi puanlar veremedim ama bu haftalık nazar boncuğu olsun. Haftaya üçünüzden de çok iyi şarkılar bekliyorum. :Z

@mrt-06 geçmiş olsun. Zayıf bir şarkıydı zaten. Son zamanlardaki aksilikler de olunca elenmen kaçınılmaz oldu. :(

Söyleme böyle şeyler, senin için bir süre kapattık zaten. :A Pişti herkes. :A

Rica ediyorum sayın admin, nispeten daha az iddialı bir MFÖ şarkısını aradan çıkarmak mantıklı hamle olmuş. :A Zaten az iddialı şarkıları bile belli bir standardın üzerinde her türlü. :A

Yeter artık salın şu adamı, Serdar abimizin devri bitti. :A

Beni şaşırtıyorsun, rica ederim. :A

Gördüğüm kadarıyla Hadise'ye kötü puan vermiş olan herkesin oyları için benzer yorum yapmışsın. Sana göre bu hafta yarışan bütün şarkılar, senin seçtiğin şarkıdan kötü olabilir. Ancak burada herkesin müzik zevki farklı ve buna göre oy kullanılıyor. Bu yüzden senin seçtiğin şarkıya kötü puan veren herkesin oylarını kötülemen antipatik duruyor bence. :D
Bu tek benim yaptığım bir şey değil ki bundan önce de bu tarz söylemlerim çok azdı, bu haftaki şarkım beklediğini bulamadı ki dediğin gibi zevk meselesi işte, bende kendi zevklerime göre yorum yapıyorum. Geçtiğimiz hafta kendi şarkılarımı diğer rakiplerine kıyasla kötülediğim de olmuştu.

Tarkan - Bir Oluruuz Yolunda | 386
Teoman - Gönülçelen | 351
Hadise - Prenses | 339

Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor | 337
Merve Özbey - Kül | 326
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin | 320

@Tolstoyevski Zaten hak ediyordu farklı bişiler denemedikçe bu ayarda gitmeli :A

@Silinmiş Üye @slhttnmtl tebrikler puan alan her şarkıcı hak etmiştir gerisi müzik zevki :A

@The_Erinch @denizz19 @xBUGRAx Puan alanlardan sonra en iyiler sıralanmıslar biriniz puan alsın isterdim :A

@mrt-06 Eleneceini düşünmüyordum :( @kerem @Emre Ozansoy güzel sonuclardı yine yeni haftaya bulusuruz :Z :Z :Z

Bu güzel parçayla birinciliğe layık gören puan veren herkese çok teşekkür ediyorum oldukça iyi bir sonuç aldık :Z

@slhttnmtl tam puan verdiğim bir parçaydı ve final puanı sürpriz olmadı tebrik ederim :A @Silinmiş Üye Gönülçelen de sevdiğim bir şarkıdır ama bu hafta diğer parçalar biraz daha ağır basınca ortalarda kaldı bende ama yine de hakkını aldı final puanıyla tebrik ediyorum :Z

@mrt-06 tek türkü temsilcisi bu hafta elendi maalesef. Geçmiş olsun...

Tarkan - Bir Oluruuz Yolunda | 386
Teoman - Gönülçelen | 351
Hadise - Prenses | 339

Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor | 337
Merve Özbey - Kül | 326
İzel - Bir Dilek Tut Benim İçin | 320

@Tolstoyevski Zaten hak ediyordu farklı bişiler denemedikçe bu ayarda gitmeli :A

@Silinmiş Üye @slhttnmtl tebrikler puan alan her şarkıcı hak etmiştir gerisimüzik zevki :A

@The_Erinch @denizz19 @xBUGRAx Puan alanlardan sonra en iyiler sıralanmıslar biriniz puan alsın isterdim :A

@mrt-06 Eleneceini düşünmüyordum :( @kerem @Emre Ozansoy güzel sonuclardı yine yeni haftaya bulusuruz :Z :Z :Z
Umarım, ayrıca gece boyunca burada olduğun için teşekkürler. :bhr: :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem